Αθλητικά

Απορρίφθηκε η έφεση της ΟΧΕ! Οριστική η αποβολή της Εθνικής Ελλάδας

Απορρίφθηκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία χάντμπολ και η έφεση της ΟΧΕ, για τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας νεανίδων από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στα Σκόπια.

Η αρμόδια επιτροπή εξέτασε και το υπόμνημα που είχε καταθέσει η ελληνική ομοσπονδία και αποφάσισε να διατηρήσει ως έχει την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής, που απέβαλε την ελληνική ομάδα από το υπόλοιπο της διοργάνωσης και επέβαλε στην ΟΧΕ πρόστιμο 25.000 ευρώ.

Η τιμωρία ήρθε μετά την απόφαση της ομοσπονδίας να αποχωρήσει η ελληνική ομάδα από το χθεσινό ματς με την ΠΓΔΜ, επειδή μέλη του προπονητικού επιτελείου της γηπεδούχου ομάδας φορούσαν μπλούζες με τη όνομα “Macedonia”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Το Ευρωμπάσκετ Γυναικών στην ΕΡΤ
Η Εθνική Γυναικών δίνει το «παρών» στη διοργάνωση, με τους αγώνες να πραγματοποιούνται στο ΣΕΦ απέναντι στις Γαλλία, Τουρκία και Ελβετία, με στόχο μια δυναμική παρουσία και πρόκριση στη φάση των νοκ άουτ
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ