Κόσμος

Αλβανία: Μαίνεται το τελευταίο μέτωπο φωτιάς σε περιοχή του δήμου Φοινίκης

Συνεχίζονται οι προσπάθειες κατάσβεσης του τελευταίου μετώπου πυρκαγιάς που μαίνεται πάνω από το ελληνικό μειονοτικό χωριό Γιαννιτσάτι στον Δήμο Φοινίκης.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ενημέρωση του Γενικού Προξενείου στο Αργυρόκαστρο αποχώρησαν το μεσημέρι τα δύο ελληνικά πυροσβεστικά οχήματα.

Τα πυροσβεστικά οχήματα επιχειρούσαν από προχθές στα πύρινα μέτωπα στον Δήμο Δρόπολης. Από το πρωί όμως δεν υπάρχει καμία ενεργή εστία φωτιάς.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μετά τον σφοδρό καύσωνα, η Ισπανία πλήττεται από ισχυρές καταιγίδες και πλημμύρες - «Χτενίζουν» ποτάμι που παρέσυρε δυο άτομα
Η Ισπανία, αμέσως μετά από μια ασφυκτική περίοδο εκτεταμένης ζέστης με θερμοκρασίες άνω των 42 βαθμών Κελσίου, ζει από χθες έντονα καιρικά φαινόμενα
Σωστικά συνεργεία αναζητούν τους δυο αγνοούμενους