Πολιτική

Πέταξε πάνω από τα καμμένα ο Αλέξης Τσίπρας

Συνοδευόμενος από τον αρχηγό της Πυροσβεστικής και τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε σήμερα Τετάρτη (16.08.2017) πάνω από την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Αττικής που εδώ και τέσσερις μέρες έχει παραδοθεί στις φλόγες.

Με τη φωτιά να έχει περιοριστεί, ο πρωθυπουργός πέταξε με ελικόπτερο πάνω από τις περιοχές του Καπανδριτίου, του Καλάμου και του Βαρνάβα που από την περασμένη Κυριακή έζησαν τον πύρινο εφιάλτη και ενημερώθηκε για το έργο της κατάσβεσης αλλά και τα μέτωπα που παραμένουν σε εξέλιξη.

Δείτε εικόνες μέσα από το ελικόπτερο

Θα ακολουθήσει σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή Υπουργών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8