Πολιτική

Μητσοτάκης για άρθρο Τσίπρα: Ο Μαρξ είχε μάλλον δίκιο…

Με ανάρτηση στο Facebook σχολίασε ο αρχηγός της ΝΔ, το άρθρο Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου. «Ίσως του χρόνου κάνει και την αγιογραφία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη»

Με ειρωνική ανάρτηση σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το άρθρο Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Αγιογραφία» το άρθρο Τσίπρα

«Ο κ. Τσίπρας στο παρελθόν έκανε την αγιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Τώρα του Ανδρέα Παπανδρέου. Ίσως του χρόνου κάνει του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Μονίμως ψαρεύει σε θολά νερά γυρνώντας στο παρελθόν γιατί εκείνος έχει υποσκάψει το παρόν και το μέλλον της χώρας», αναφέρει σε ανάρτηση του στο facebook με αφορμή το άρθρο Τσίπρα, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο Μάρξ είχε μάλλον δίκιο!»

«Δεν τον ακολουθούμε στη βουτιά στο χθες. Με ενδιαφέρει πως θα είναι η Ελλάδα του 2030, όχι πως ήταν η Ελλάδα του 1980. Και κάτι τελευταίο για όσους έχουν ιστορικές αναζητήσεις.

Ο Μαρξ είχε μάλλον δίκιο όταν έλεγε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα…», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης.

https://www.facebook.com/kyriakosmitsotakis/posts/10155038773042725

Πάει Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης

Τη Δευτέρα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης,  θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί ενόψει της παρουσίας του στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς, την ακαδημαϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας, καθώς και με τα Σωματεία των εργαζομένων της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΥΠΕΞ για τον τουρκικό θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό: Δεν έχει έρεισμα, επιχειρεί να σφετεριστεί περιοχές ελληνικές δικαιοδοσίας
«Η Ελλάδα θα επιμείνει στην πολιτική αρχών που εφαρμόζει και καλεί την Τουρκία να μην προβάλλει μαξιμαλιστικούς ισχυρισμούς που ο καθένας καταλαβαίνει ότι είναι για εσωτερική χρήση και μόνο»
Χάρτης Τουρκίας 7