Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Θύμα του πρώην διάσημη ηθοποιός – Την απειλεί με ερωτικά βίντεο

Θύμα του πρώην διάσημη ηθοποιός – Την απειλεί με ερωτικά βίντεο

Η 31χρονη ηθοποιός Mischa Barton θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ο πρώην της Adam Spaw προσπάθησε να πουλήσει ερωτικό τους βίντεο.

Η νομική ομάδα της Mischa Barton κάνουν λόγο για “πορνό εκδίκησης”, με τη Mischa Barton να επιδιώκει δικαιοσύνη. Η διάσημη ηθοποιός αδυνατούσε να βρεθεί στο δικαστήριο του Λος Άντζελες την Πέμπτη για να καταθέσει. Η υπόθεση πήρε αναβολή καθώς ο Spaw μπήκε στο νοσοκομείο την Τρίτη και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την Πέμπτη το πρωί.

Μπορεί η Mischa Barton να μη μίλησε στο δικαστήριο, αλλά έκανε δήλωση στους δημοσιογράφους με τη δικηγόρο της Lisa Bloom. “Θα παρακολουθώ την υπόθεση μέχρι τέλους. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτό που αποφάσισε το δικαστήριο σήμερα. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να βλέπουμε να αποδίδεται δικαιοσύνη. Είμαι πολύ χαρούμενη που ο δικαστής φαίνεται να καταλαβαίνει την υπόθεση”.

Mischa Barton: Θα παλέψει μέχρι τέλους

Η ηθοποιός Mischa Barton προσέλαβε τη δικηγόρο Lisa Bloom τον Μάρτιο μετά τις αναφορές ότι ο πρώην σύντροφό της προσπάθησε να πουλήσει ερωτικό τους βίντεο. Το βίντεο κυκλοφορούσε σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις ερωτικές ταινίες.

“Στην περίπτωση της Mischa, ανέκαθεν υποστήριζε ότι οι εικόνες αυτές τραβήχτηκαν χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή της. Είναι μια μορφή κακοποίησης. Η Mischa παρακολουθεί την υπόθεση. Αν και το σύστημα δικαιοσύνης μερικές φορές κινείται αργά, δεσμεύεται για αυτό και είναι αποφασισμένη να παρακολουθεί την υπόθεση”.

“Νομίζω ότι ήθελε όλοι να ξέρουν ότι αυτό είναι λάθος. Αυτό είναι θέμα των δικαιωμάτων των γυναικών και μπορείς να το πολεμήσεις και να αντισταθείς. Και να υποστηρίξεις τα δικαιώματά σου. Δεν έχει νόημα να έχουμε τους νόμους αν δεν διεκδικείς τα δικαιώματά σου. Είτε είσαι διάσημος είτε απλός άνθρωπος δεν είναι ευχάριστο να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Αλλά μπορείς να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου και να κερδίσεις. Έχουμε μια νίκη εναντίον του, είναι μόνο θέμα χρόνου πριν κερδίσουμε την υπόθεση”.

Τον Ιούνιο η δικηγόρος της Mischa Barton χαρακτήρισε νίκη την απόφαση ο σύντροφος της ηθοποιού να επιστρέψει όλο το υλικό και να μην πουλήσει τίποτα από αυτά.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις