Πολιτική

“Φαρμάκι” η ΝΔ: “Δεν ασχολούμαστε με τον Παύλο τον Πολάκη”

Με μια δηκτική ενημέρωση, η ΝΔ εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Παύλο Πολάκη μετά τις καταγγελίες της διευθύντριας του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σύμβουλος του Πολάκη με πίεσε να καταθέσω ψευδή στοιχεία για τον Άδωνι“. Αυτό είπε η διευθύντρια του τμήματος Διοικητικού Συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου και προκάλεσε… χαμό! Η αντίδραση της ΝΔ ήταν άμεση και οργισμένη!

Η ΝΔ για τον… Παύλο τον Πολάκη

Η ΝΔ αντέδρασε με άτυπη -και πολύ ειρωνική- ενημέρωση, με τίτλο “έχει το ακαταλόγιστο ο Παύλος ο Πολάκης;”.

Αναλυτικά αναφέρει: “Η ΝΔ έχει επιλέξει για προφανείς, σε όλους, λόγους, να μην ασχολείται με τον Παύλο τον Πολάκη. Θα κάνει, ωστόσο, σήμερα μια εξαίρεση, γιατί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας καταγγέλθηκε από διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι της ζήτησε να εκδώσει ψευδές υπηρεσιακό έγγραφο με στόχο να ενοχοποιήσει τον αντιπρόεδρο της ΝΔ κ. Αδ. Γεωργιάδη.

Eπειδή είναι προφανές ποιος έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία σε όλες τις υποθέσεις που εμπλέκεται ο Παύλος ο Πολάκης, καλούμε τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν άμεσα την σοβαρότατη καταγγελία εναντίον του, κι ας επιμένει ο ίδιος μέσω των ακατάληπτων αναρτήσεών του στο Facebook να διεκδικεί το ακαταλόγιστο“.

Τι καταγγέλλει η διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ

ΝΔ
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Η Ανδρονίκη Θεοφιλάτου κατήγγειλε ότι δέχθηκε πιέσεις και εργασιακό «μπούλινγκ» από μετακλητό υπάλληλο, ειδικό σύμβολο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, προκειμένου να αναφέρει ψευδώς ότι οι 23 προσληφθέντες ως συνεργάτες επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη, ήταν υπάλληλοι του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν, ενώ ο εισηγητής του, Σπύρος Λάππας, με τις ερωτήσεις του, θέλησε να αναδείξει ότι στο ΚΕΕΛΠΝΟ επικρατούσε οικογενειοκρατία εκλεκτών. Χαρακτηριστικά, ανέφερε πως ο σύζυγος της κυρίας Θεοφιλάτου, Σταμάτης Πουλής, είναι και αυτός εργαζόμενος στο ΚΕΕΛΠΝΟ, και μάλιστα μετείχε σε υπηρεσιακά συμβούλια και επιτροπές αξιολόγησης παραλαβών και προμηθειών.

Η αδελφή της Κωνσταντίνα υπήρξε και εκείνη ένα διάστημα συνεργάτης του ΚΕΕΛΠΝΟ μέχρι που αποσπάστηκε στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ και ο σύζυγός της αδελφής της, Γεώργιος Δρόσης, ήταν προμηθευτής του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η κυρία Ανδρονίκη Θεοφλάτου, πάντως, αντέδρασε έντονα, μιλώντας για συκοφαντική δυσφήμιση μελών της οικογένειάς της, με ψευδή στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί και για τα οποία ο γαμπρός της έχει προσφύγει στην δικαιοσύνη.

Η στάση της ΝΔ

Οι βουλευτές της ΝΔ, Νότης Μηταράκης και Γιώργιος Γεωργαντάς, στις καταγγελίες της κυρίας Θεοφιλάτου περί «πιέσεων και απειλών που δέχθηκε από μετακλητό υπάλληλο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας να δηλώσει ψευδώς ότι οι 23 συνεργάτες ήταν υπάλληλοι του ΚΕΕΛΠΝΟ» αντέδρασαν έντονα λέγοντας πως αυτές τις καταγγελίες θα πρέπει η Επιτροπή να τις στείλει στον εισαγγελέα και να μην κλείσει τα αυτιά της, γιατί υπάρχει απόπειρα τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Η διευθύντρια τμήματος Διοικητικού Συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου, αναφορικά με τους 23 συνεργάτες, είπε πως δεν είχαν υπαλληλική σχέση, δηλαδή ούτε ήταν ΙΔΑΧ ούτε ΙΔΟΧ, γι’ αυτό και αρνήθηκε να το πράξει. Αιτία -που όπως είπε- έκανε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, να την στοχοποιήσει. Κάτι που – όπως κατέθεσε- έκανε και με άλλους υπαλλήλους του Κέντρου. Παράλληλα, ανέφερε πως και «σήμερα προσλαμβάνονται συνεργάτες για τις ανάγκες του ΚΕΕΛΠΝΟ”.

Η Εξεταστική Επιτροπή, μετά και τη νέα άρνηση του πρώην προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόδωρου Παπαδημητρίου, να προσέλθει σήμερα να καταθέσει επικαλούμενος λόγους υγείας, αποφάσισε να εξεταστεί ο μάρτυς από το Νοσοκομείο “Γεώργιος Γεννηματάς” προκειμένου οι γιατροί να πιστοποιήσουν εάν η κατάσταση της υγείας του, του επιτρέπει ή όχι να προσέλθει και να εξεταστεί από την Επιτροπή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ για την επίθεση του Νίκου Παππά σε δημοσιογράφο: «Καταδικάζουμε την τραμπούκικη συμπεριφορά του ευρωβουλευτή»
«Πράξεις βίας και επιθετικές συμπεριφορές σε βάρος λειτουργών του Τύπου δεν έχουν καμία θέση στη δημόσια ζωή και δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της κοινωνίας μας», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ συγχαίρει την Ελλάδα για το «σπάσιμο» του κυκλώματος μεταφοράς τόνων κοκαΐνης
Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα για την υπόθεση οδήγησε στον εντοπισμό πλοίου με κοκαΐνη αξίας 100 εκατ. ευρώ και στη σύλληψη 10 μελών του κυκλώματος, ανάμεσά τους και του 61χρονο «Έλληνα Εσκομπάρ»
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Η ανάρτηση του δημοσιογράφου Νίκου Γιαννόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε από τον Νίκο Παππά - «Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους»
«Στους συναδέλφους που με αναζητούν για μία δήλωση ή μία σύνδεση: Δεν θα βγω πουθενά, δεν έχω κάτι άλλο να πω» ξεκαθαρίζει ο δημοσιογράφος Νίκος Γιαννόπουλος
Ο Νίκος Γιαννόπουλος
Μητσοτάκης για την Ακρινή Κοζάνης: «Η περιβαλλοντική ευθύνη μπορεί να συμβαδίσει με την καλύτερη ποιότητα ζωής»
«Η Ακρινή της Κοζάνης ταξιδεύει από σήμερα στο κέντρο μιας νέας εποχής, καθώς μετατρέπεται σε έναν πρότυπο πράσινο οικισμό» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Το χρονικό της επίθεσης και η μήνυση που κατέθεσε ο δημοσιογράφος Νίκος Γιαννόπουλος κατά του ευρωβουλευτή Νίκου Παππά
«Έχω μικρούς πόνους στο πίσω μέρος του κεφαλιού και είναι λίγο πρησμένο, νομίζω ο Νίκος Παππάς μου κρατά κακία για ένα άρθρο που είχα γράψει όταν ήταν μπασκετμπολίστας πριν8 χρόνια» αναφέρει στη μήνυσή του ο Νίκος Γιαννόπουλος
Νίκος Παππάς και Νίκος Γιαννόπουλος