Ελλάδα

Τα τελευταία λόγια ενός από τους νεκρούς στη Μάνδρα: Μάνα, πνιγόμαστε!

Ένας άνδρας 28 ετών. Ξεκίνησε να πάει στη δουλειά του το πρωί της Τετάρτης (15.11.2017). Δεν γύρισε ποτέ. Είναι ένας από τους νεκρούς στη Μάνδρα Αττικής.

Ο 28χρονος Γιώργος Μακαρούνας ήταν οδηγός φορτηγού. Το όχημά του ήταν ανάμεσα σε εκείνα που εγκλωβίστηκαν στα ορμητικά νερά που πήραν ζωές και κατέστρεψαν περιουσίες στη Μάνδρα.

Κάθε πρωί, ο Γιώργος Μακαρούνας εκτελούσε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο. Έτσι ξεκίνησε να κάνει και την Τετάρτη.

Ο νεαρός άνδρας, με καταγωγή από την Κάλυμνο, έμενε στην Ελευσίνα. Είχε πάρει το φορτηγό του για να κάνει το καθημερινο δρομολόγιο. Όμως η μοίρα του επεφύλασσε ένα άσχημο παιχνίδι.

Γιώργος Μακαρούνας - Φωτογραφία Facebook
Γιώργος Μακαρούνας – Φωτογραφία Facebook

Τα τελευταία του λόγια

Το μοιραίο πρωινό, ο 28χρονος άνδρας μιλούσε με τη μητέρα του στο τηλέφωνο. Είχε δει τον ορμητικό χείμαρρο και κινείται προς το μέρος του. «Μάνα φοβάμαι. Πνιγόμαστε» ήταν τα τελευταία λόγια που της είπε.

Όταν προσπάθησε να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο για να σωθεί, η γραμμή “κόπηκε”. Το νερό τον παρέσυρε και τον έπνιξε.

Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε αρκετή ώρα μετά, σε απόσταση σχεδόν τριών χιλιομέτρων από το σημείο όπου είχε ακινητοποιηθεί το φορτηγό του!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο φίλος με εξαπάτησε και μου είπε "δεν είναι τίποτα"» αναφέρει το απολογητικό του υπόμνημα του Άρη Μουγκοπέτρου
Ο παιδικός φίλος του 32χρονου καλλιτέχνη στην κατάθεση του τις προηγούμενες ημέρες αρνήθηκε πως ήταν δική του η κροτίδα, ισχυριζόμενος πως την βρήκε στο κέντρο διασκέδασης
Ο Άρης Μουγκοπέτρος μαζί με τον 32χρονο φίλο του που του έδωσε την κροτίδα 2
Κατέρρευσε τμήμα οροφής σε τάξη δημοτικού σχολείου στα Φιλιατρά Μεσσηνίας – Είχαν γίνει εργασίες συντήρησης μέσα στο Πάσχα
Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κάποιος μαθητής - Οι δάσκαλοι αναφέρουν πως στο συγκεκριμένο κτίριο αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την υγρασία
Κατάρρευση οροφής σε σχολείο στα Φιλιατρά 3