Κόσμος

Μπραντ Πιτ: Φλέρταρε εντυπωσιακή ξανθιά και συστήθηκε ως… Ουίλιαμ!

Δεν τον λένε «Μπραντ». Τον λένε «Ουίλιαμ», όταν φλερτάρει. Ο λόγος για τον Μπραντ Πιτ.

Στην προσοχή των συντακτών της Page Six επέπεσε ότι ο Μπραντ Πιτ, φλερτάροντας με μια γυναίκα στο Coffee Commissary στο Λος Άντζελες, συστήθηκε ως «Ουίλιαμ».

Μηχανόβιος και… Ουίλιαμ ο Μπραντ Πιτ!

«Έφτασε με μοτοσικλέτα, φορώντας γυαλιά ηλίου, τζιν και δερμάτινο» είπε το «μάτι» της Page Six. Έπιασε κουβέντα με μια ξανθιά: «Παραήταν ζωηρή κι έμοιαζε με την Κέιτ Μπόσγουορθ, αλλά δεν ήταν αυτή» διευκρίνισε το «μάτι».

Όταν η ξανθιά είπε «Με λένε Λίντια», ο Πιτ «έδωσε το χέρι, λέγοντας “Hi, I’m William“. “Ω, μοιάζεις με κάποιον Μπράντλεϊ” απάντησε αυτή. Κι αυτός είπε “Εντάξει, αυτό είναι το μεσαίο όνομά μου“, και χαμογέλασε, και της έκλεισε το μάτι».

Ενθουσιασμένη, η Λίντια είπε «“χάρηκα που σε γνώρισα, Μπράντλεϊ… ε, Ουίλιαμ, εννοώ”. Αυτός γέλασε μ’ αυτό που είχε πει, και καβάλησε τη μηχανή του» συμπλήρωσε την αναφορά το «μάτι».

Μπραντ Πιτ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Κουβέιτ κατηγορεί το Ιράν πως συνεχίζει τις επιθέσεις εν μέσω εκεχειρίας – Μπαράζ ρουκετών από τη Χεζμπολάχ κατά του Ισραήλ
Ξεκινούν το Σάββατο στο Πακιστάν οι διαβουλεύσεις για την ειρήνη στην περιοχή - Άμεσες συζητήσεις και με τον Λίβανο, «υπόσχεται» ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Πολυκατοικία
Ισραήλ και Λίβανος ξεκινούν διαπραγματεύσεις για εκεχειρία – Η Χεζμπολάχ αντιδρά και υπόσχεται αντίποινα
Ο Λίβανος, που είχε προτείνει την έναρξη συνομιλιών από τις 9 Μαρτίου «θέλει κατάπαυση του πυρός πριν» ξεκινήσει οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με το Ισραήλ και ζητά εγγυήσεις από τις ΗΠΑ
Λίβανος