Κόσμος

Femen: Γυμνή επίθεση στον Τσέχο πρόεδρο! [pics]

Femen
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αντιμέτωπος με μια γυμνόστηθη γυναίκα, μέλος των Femen, που του φώναζε προσβλητικά σχόλια βρέθηκε ο πρόεδρος της Τσεχίας, Μίλος Ζέμαν. Το περιστατικό σημειώθηκε όταν πήγε να ψηφίσει σήμερα, Παρασκευή 12.01.2018. Δηλαδή την πρώτη ημέρα των προεδρικών εκλογών.

Καρέ – καρέ η διαμαρτυρία του μέλους των Femen

Η γυναίκα βγήκε μέσα από το πλήθος των δημοσιογράφων που περίμεναν σε ένα εκλογικό κέντρο της Πράγας και στάθηκε μπροστά στον 73χρονο Ζέμαν που ετοιμαζόταν να παραδώσει την ταυτότητά του στην εφορευτική επιτροπή. Φωνάζοντας “Ζέμαν, πόρνη του Πούτιν”, άνοιξε τα χέρια της επιδεικνύοντας το ίδιο σύνθημα, γραμμένο στο στήθος της.

Οι σωματοφύλακες του απερχόμενου, φιλορώσου και αντιμουσουλμάνου προέδρου, την έριξαν στο έδαφος και την ακινητοποίησαν.

Δείτε τις εικόνες από την ένταση

femen femen femen femen

Η φεμινιστική οργάνωση Femen που έχει οργανώσει και στο παρελθόν τέτοιες διαμαρτυρίες σε πολλές χώρες του κόσμου, ανακοίνωσε στον ιστότοπό της ότι η γυναίκα είναι Ουκρανή και ονομάζεται Αντζελίνα Ντιάς.

Ο Ζέμαν βγήκε από το εκλογικό τμήμα αλλά λίγο αργότερα επέστρεψε για να ψηφίσει. “Όπως βλέπετε, η ασφάλειά μου δουλεύει καλά, επειδή δεν με πλησίασε”, είπε χαμογελαστός στους δημοσιογράφους.

Στις εκλογές αυτές ο Ζέμαν διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στην προεδρία. Βασικός αντίπαλός του είναι ο πρώην επικεφαλής της Ακαδημίας Επιστημών Γίρι Ντράχος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Άνδρας στην Βρετανία υποδυόταν την πρώην σύντροφό του στο Tinder και έστελνε αγνώστους σπίτι της για να την βιάσουν
Ο Άσαντ Χουσεΐν είχε συστηθεί με ψεύτικο όνομα στην 36χρονη, και αφού χώρισαν έστελνε μηνύματα σε άνδρες λέγοντάς τους να πάνε σπίτι της με την ψευδή δικαιολογία ότι πρόκειται για μια «σεξουαλική φαντασίωση» της
iStock
Οι ΗΠΑ έπληξαν και ακινητοποίησαν δύο τάνκερ του Ιράν στα Στενά του Ορμούζ – Αναφορές για σποραδικές συγκρούσεις
Οι αμερικανικές δυνάμεις άνοιξαν πυρ εναντίον δύο πετρελαιοφόρων με ιρανική σημαία που προσπαθούσαν να καταπλεύσουν σε ιρανικό λιμάνι στον Κόλπο του Ομάν
Το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS Ross που συνοδεύει το αεροπλανοφόρο USS George H.W. Bush στη Μέση Ανατολή