Πολιτική

Κόκκαλης (ΑΝΕΛ): Υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσουμε από την κυβέρνηση

Ξεκάθαρη ήταν η απάντηση που έδωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης Κόκκαλης. Ο υπουργός των ΑΝΕΛ, μιλώντας στον ΣΚΑΙ για το Σκοπιανό και τον όρο Μακεδονία, είπε ότι αν υπάρξει τέτοιο ενδεχόμενο οι ΑΝΕΛ θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση.

«Υπάρχει αυτή η πιθανότητα βεβαίως», είπε ο κ. Βασίλης Κόκαλης αναφερόμενος στο θέμα του Σκοπιανού. Και συνέχισε: «Πάντα οι ερωτήσεις σας βασίζονται σε υποθετικά σενάρια. Οφείλω βέβαια να απαντήσω για να μην φανεί ότι υπεκφεύγω. Ναι υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσουμε από τα υπουργεία».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα