Κόσμος

Πέθανε για μια selfie – Την πάτησε το τρένο

Μια γυναίκα σκοτώθηκε ενώ έβγαζε selfie μαζί με φίλο της στις ράγες του τρένου στην Ταϊλάνδη, όπως μεταδίδει το BBC.

Ενας φίλος της είπε ότι είχαν καταναλώσει αλκοόλ και αποφάσισαν “να βγάλουν μια φωτογραφία με το τρένο”, αλλά δεν είδαν ότι από την άλλη πλευρά πλησίαζε η αμαξοστοιχία, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το τρένο ακρωτηρίασε το πόδι της 24χρονης, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε. Ο φίλος της υπέστη ελαφρά τραύματα.

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους, βγάζοντας selfie σε επικίνδυνα μέρη γνωρίζει αύξηση.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στον σταθμό Σαμσέν της Μπανγκόγκ, δήλωσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας Βισάνουσακ Σεούμπ-ιν στο BBC και πρόσθεσε ότι οι αρχές εξακολουθούν να ερευνούν το συμβάν.

Επικίνδυνη μόδα στην Ινδία

Η λήψη βίντεο στις ράγες την ώρα που πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα το τρένο έχει εξελιχθεί σε μια επικίνδυνη “μόδα”, κυρίως στην Ινδία.

Τον Ιανουάριο, ένας άνδρας ο οποίος έβγαζε βίντεο τον εαυτό του να περιμένει να πλησιάσει ένα τρένο, παρασύρθηκε τελικά από την αμαξοστοιχία στο Χιντεραμπάντ της Ινδίας.

Τον Οκτώβριο του 2017 τρεις έφηβοι παρασύρθηκαν από τρένο ενώ προσπαθούσαν να βγάλουν σέλφι στο κρατίδιο Καρνατάκα, ενώ δύο έφηβοι σκοτώθηκαν την ώρα που έβγαζαν σέλφι στις ράγες του τρένου στο Νέο Δελχί.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πενήντα νεκροί στην πόλη της Γάζας από ισραηλινές επιθέσεις: Εντολή εκκένωσης από τους IDF – «Θα χρησιμοποιήσουμε βία»
Εκατοντάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι έχουν λάβει οδηγίες να εγκαταλείψουν τη μεγαλύτερη πόλη της Λωρίδας της Γάζας πριν τεθεί υπό ισραηλινό έλεγχο
Ένα αγόρι τρέχει καθώς καπνός αναδύεται από μία εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία, που στέγαζε εκτοπισμένους Παλαιστινίους, μετά από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή, στην πόλη της Γάζας
Ελλάδα, ΗΠΑ και 41 ακόμη χώρες καταδικάζουν τα ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της Πολωνίας – «Βαθιά ανησυχία για τις 19 παραβιάσεις»
Η Πολωνία τόνισε ότι «οι απερίσκεπτες ενέργειες της Ρωσίας αποτελούν παραβίαση του διεθνούς δικαίου και αποσταθεροποιητική κλιμάκωση που φέρνει την περιοχή πιο κοντά στη σύγκρουση από κάθε άλλη φορά»
Στρατιώτες περπατούν δίπλα σε ένα σημείο όπου η στέγη ενός σπιτιού καταστράφηκε, μετά την παραβίαση του πολωνικού εναερίου χώρου από ρωσικά drones κατά τη διάρκεια επίθεσης στην Ουκρανία, μερικά από τα οποία καταρρίφθηκαν από την Πολωνία με την υποστήριξη των συμμάχων της στο ΝΑΤΟ 2