Πολιτική

Πόλεμος Μαξίμου – Σπυράκη: «Στο MEGA έπαιρνε τις ειδήσεις στο μαξιλάρι της…»

«Η πολιτική αλλαγή που φαντασιώνεται ως "μοναδική λύση" η ΝΔ είναι η μοναδική ελπίδα τους να κουκουλωθούν τα ατελείωτα σκάνδαλα τους» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές απαντώντας στην ανακοίνωση της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη.

«Η πολιτική αλλαγή που φαντασιώνεται ως “μοναδική λύση” η ΝΔ δεν εδράζεται μονάχα στην απέλπιδα προσπάθεια να εκτροχιαστεί η πορεία εξόδου της χώρας από τα μνημόνια τον ερχόμενο Αύγουστο. Είναι η μοναδική ελπίδα τους να κουκουλωθούν τα ατελείωτα σκάνδαλα τους», επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές.

«Η κ. Σπυράκη εκτίθεται ανεπανόρθωτα και μόνο που αρθρώνει τη λέξη “διαπλοκή”» αναφέρουν οι κυβερνητικές πηγές.

Από τη διαρροή του Μαξίμου ξεχωρίζει η ατυχής αναφορά στο Mega, την ώρα που το ΕΣΡ ανακοίνωσε το οριστικό λουκέτο αφήνοντας στον δρόμο 420 εργαζομένους.

«Θα αρκεστούμε να τής θυμίσουμε πως είναι εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της Novartis, της Siemens, των θαλασσοδανείων 200 εκατ. ευρώ, του Κήρυκα Χανίων και πολλών άλλων σκανδάλων που γνωρίζει πολύ καλά ο ελληνικός λαός και δεν θα ανατρέξουμε στις εποχές που στο MEGA έπαιρνε τις ειδήσεις στο μαξιλάρι της», υπογραμμίζουν οι κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας τις δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Ανήμποροι και επικίνδυνοι»

Νωρίτερα η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη είχε υπογραμμίσει την ανάγκη να υπάρξει πολιτική αλλαγή.

«Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος εδώ και τρία χρόνια χτίζουν ένα νέο καθεστώς διαπλοκής. Χρησιμοποιούν επιχειρηματίες άλλοτε για να ελέγξουν το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και άλλοτε για να ισοφαρίσουν τους τραγικούς χειρισμούς τους στο θέμα των Σκοπίων» δήλωσε η Μαρία Σπυράκη και πρόσθεσε:

«Να, γιατί δεν μπορούν να κάνουν κάθαρση. Ούτε στο ποδόσφαιρο, ούτε πουθενά αλλού. Έχουν βουλιάξει οι ίδιοι στη λάσπη της διαπλοκής και είναι ανήμποροι να εφαρμόσουν τον νόμο. Και επικίνδυνοι. Όχι μόνο για τον αθλητισμό, αλλά και για τον τόπο. Μόνη λύση η πολιτική αλλαγή».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ατζέντα του ραντεβού Μητσοτάκη και Ερντογάν στην Άγκυρα στις 11 Φεβρουαρίου – Υφαλοκρηπίδα, ΑΟΖ, Ιράν και Ουκρανία
Στο παρά πέντε της συνάντησης κορυφής, η Άγκυρα έσπευσε να επαναφέρει στο προσκήνιο τις αναθεωρητικές «κορώνες» της για το Αιγαίο σε σχέση με το δικαίωμα της Αθήνας για επέκταση στα δώδεκα μίλια
Από τη συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στις 23 Σεπτεμβρίου 2024 12
Κυριάκος Μητσοτάκης: Μέσα στον Μάρτιο η τελική εισήγηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση – Μηδενική ανοχή στα κυκλώματα των διακινητών
Στη Συνταγματική Αναθεώρηση και στην τραγωδία στη Χίο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην κυριακάτικη...
Κυριάκος Μητσοτάκης 73
Ο Στέφανος Κασσελάκης προτείνει την αλλαγή ονόματος του Κινήματος Δημοκρατίας σε Δημοκράτες – Προοδευτικό Κέντρο
«Ήρθε η ώρα για ένα άλμα που θα μετατρέψει την πρωτοβουλία που ξεκίνησε από το Γκάζι σε μια νέα δημοκρατική παράταξη, αντάξια των ευρωπαϊκών προτύπων» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης
31