Πολιτική

Ανησυχία Κουμουτσάκου για το Σκοπιανό μετά την συνάντηση με τον Κοτζιά

Έντονη ανησυχία εκφράζει ο Γιώργος Κουμουτσάκος μετά την ενημέρωση που είχε από τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, για τις εξελίξεις στο Μακεδονικό.

Σε δήλωσή του, ο τομέαρχης Εξωτερικών της ΝΔ τονίζει: «Η Νέα Δημοκρατία παραμένει σταθερή στην ανάγκη μιας ενιαίας, σφαιρικής και οριστικής λύσης, η οποία θα ανταποκρίνεται πλήρως στις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που εξ αρχής έχουμε θέσει και στις εύλογες ευαισθησίες των Ελλήνων.

Χωρίς μια τέτοια λύση, δεν νοείται να δοθεί στην πΓΔΜ η δυνατότητα οποιασδήποτε περαιτέρω προσέγγισής της στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ για Μητσοτάκη: Υποδύεται τον «ήρωα της διαφάνειας» για ΟΠΕΚΕΠΕ όταν λειτουργεί ως επισπεύδων της συγκάλυψης
«Μέχρι στιγμής η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιστέκεται σθεναρά σε κάθε προσπάθεια διαλεύκανσης του σκανδάλου στον ΟΠΕΚΕΠΕ και επιτίθεται στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, που ζητούν τον έλεγχο»
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν θα κάνουμε πίσω όποιο κι αν είναι το πολιτικό κόστος, μέχρι να τιμωρηθούν όσοι έλαβαν παράνομες ενισχύσεις
«Τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου. Ο μήνας αυτός μας «πήρε μακριά» τον μεγάλο μας τραγουδοποιό, Διονύση Σαββόπουλο. Όμως, με έναν τρόπο, ο Νιόνιος θα είναι πάντα εδώ»
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες 78