Πολιτική

Δεν έχει τέλος η κόντρα! Μαξίμου σε Μητσοτάκη: “Περαστικά”!

Νέα επίθεση του Μαξίμου στη ΝΔ και ο πόλεμος... δεν λέει να κωπάσει!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το Μαξίμου και η Νέα Δημοκρατία βρίσκονται σε ανοιχτό… χαρτοπόλεμο. Νέα επίθεση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, που παραπέμπει στη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup.

Η απάντηση Μαξίμου

«Κανένα επιπλέον προαπαιτούμενο, καμία περαιτέρω αξιολόγηση και καμία παραπάνω αποστολή των θεσμών, πέραν των δύο το χρόνο, που προβλέπονται για κάθε χώρα που βγαίνει από πρόγραμμα», τονίζει χαρακτηριστικά το Μαξίμου.

[read4more]

Απαντώντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού υπογραμμίζει ότι «κάθε μέρα που περνάει σβήνουν και οι τελευταίες ελπίδες του κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ να αποτύχει η κυβέρνηση στην προσπάθειά της να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια, που οι δικές της κυβερνήσεις την οδήγησαν».

Τονίζει ότι «μετά την ξεκάθαρη και εκκωφαντική τοποθέτηση Γιούνκερ για καθαρή έξοδο τον Αύγουστο, ήρθε και η σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup, που διευκρίνισε ότι κανένα επιπλέον προαπαιτούμενο, καμία περαιτέρω αξιολόγηση και καμία παραπάνω αποστολή των θεσμών, πέραν των δύο το χρόνο, που προβλέπονται για κάθε χώρα που βγαίνει από πρόγραμμα, δεν θα ισχύει για την Ελλάδα».

«Δικαιολογημένα, λοιπόν, τα νεύρα του κ. Μητσοτάκη. Περαστικά!», σχολιάζει σκωπτικά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Κανένας αιφνιδιασμός της Κοβέσι» - Η απάντηση του υπουργείου Δικαιοσύνης στην επιστολή διαμαρτυρίας για την τροπολογία για τα πολιτικά πρόσωπα
Η απάντηση του υπουργείου ήρθε μετά την επιστολή που έστειλε η Εισαγγελέας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή καταγγέλλοντας «σοβαρές αμφιβολίες» για τη συνεργασία των ελληνικών αρχών
Λάουρα Κοβέσι
Ειρήνη Αγαπηδάκη: Το «ευχαριστώ» σε γιατρούς και νοσηλεύτριες μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε στη Βουλή – «Τίποτε σοβαρό, λίγη ξεκούραση»
«Ευγνώμων στις νοσηλεύτριες, τους γιατρούς που μας φροντίζουν. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις αμέτρητες ευχές. Τίποτε σοβαρό, λίγη ξεκούραση και συνεχίζουμε τη δουλειά, για όσα οφείλουμε στους πολίτες»
Η Ειρήνη Αγαπηδάκη
Νέα ανάρτηση Τσίπρα για το κόμμα του με σύνθημα του Ανδρέα Παπανδρέου - «Στο ραντεβού με την Ιστορία, ας είμαστε όλοι εκεί»
«Στο ραντεβού με την ιστορία, ας είμαστε όλοι εκεί» γράφει ο Αλέξης Τσίπρας στην ανάρτησή του. Μια φράση που αγαπούσε να χρησιμοποιεί ο ιστορικός ηγέτης του ΠΑΣΟΚ
Αλέξης Τσίπρας 35
Μαρία Καρυστιανού: «Στελέχη του κινήματός μας είναι αποκλειστικά και μόνο πρόσωπα που θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα μας»
Σε διευκρινίσεις για τα στελέχη του προχώρησε το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού κάνοντας λόγο για «δημοσιεύματα, που επιχειρούν να διαστρεβλώσουν και να παρουσιάσουν θέσεις μεμονωμένων υποστηρικτών του Κινήματος ως θέσεις του ίδιου του Κινήματος»
Η Μαρία Καρυστιανού 10
Αλέξης Τσίπρας: Η εκδήλωση για το νέο κόμμα την Τρίτη στο Θησείο και ο οδικός χάρτης για την επόμενη ημέρα
Με την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος την Τρίτη στο Θησείο ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για μια σειρά δημόσιες παρεμβάσεις, περιοδείες, εκδηλώσεις και δράσεις που θα κλιμακωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα
O Αλέξης Τσίπρας 17
Επιστολή Κοβέσι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την τροπολογία Φλωρίδη: «Σοβαρές αμφιβολίες» για τη συνεργασία των ελληνικών αρχών
Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία καταγγέλλει αρνητικές επιπτώσεις στην ανεξαρτησία και τη λειτουργία της στην Ελλάδα - Στο στόχαστρο οι αλλαγές στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας
Λάουρα Κοβέσι και Γιώργος Φλωρίδης 18