Κόσμος

Χειροπέδες σε ποδοσφαιριστές για τον βιασμό 19χρονης στην Ίμπιζα

Δύο Βρετανοί ποδοσφαιριστές συνελήφθησαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν μετά από καταγγελία για βιασμό 19χρονος τουρίστριας στην Ίμπιζα.

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες στους 20χρονους Karlan Ahearne-Grant και Reeco Hackett Fairchild της Charlton Athletic FC πριν εμφανιστούν στο δικαστήριο μετά την καταγγελία για βιασμό 19χρονης στην Ίμπιζα.

Εφιαλτικές στιγμές για τη 19χρονη

Οι δύο ποδοσφαιριστές συνελήφθησαν μετά την επίσημη καταγγελία που υπέβαλαν οι γονείς της 19χρονης στην αστυνομία. Οι αρχές συνέλαβαν και έναν 26χρονο Βρετανό για την καταγγελία.

Η επίθεση έγινε σε ξενοδοχείο στο Cala de Bou, κοντά στο San Antonio. Ο τρίτος ύποπτος εμφανίστηκε αργότερα στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο ένας από τους τρεις βίασε τη 19χρονη. Ο άλλος την κρατούσε κάτω και ο τρίτος βιντεοσκοπούσε τον βιασμό.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS