Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Ριβάλντο σε Νεϊμάρ: “Αν πρέπει να κερδίσεις χρόνο… πέφτε”! [pic]

Ριβάλντο σε Νεϊμάρ: “Αν πρέπει να κερδίσεις χρόνο… πέφτε”! [pic]

Μετά τον Ρονάλντο, ήταν η σειρά του Ριβάλντο να βγει μπροστά και να υπερασπιστεί τον Νεϊμάρ, ο οποίος έχει γίνει αποδέκτης σκληρών κριτικών για “θέατρο” στο Μουντιάλ 2018. “Αν πρέπει να κερδίσεις χρόνο… πέφτε”, ήταν το μήνυμα του παλαίμαχου Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Ο Νεϊμάρ έχει δεχτεί σκληρή κριτική για “θέατρο” στα γήπεδα της Ρωσίας. Πολλοί είναι αυτοί που κατηγορούν τον ηγέτη της Βραζιλίας για θεατρινισμούς, λόγω του ότι πέφτει εύκολα και συνεχώς στον αγωνιστικό χώρο.

Οι συμπατριώτες του, πάντως, τον στηρίζουν. Μετά τον Ρονάλντο, υπέρ του τάχθηκε κι ο Ριβάλντο, ο οποίος τον κάλεσε να κλείσει… τα αυτιά του και να συνεχίσει να κάνει ό,τι κρίνει καλό αυτός για τη “σελεσάο”.

«Νεϊμάρ, συνέχισε να παίζεις όπως πάντα και μην σε απασχολούν τα σχόλια που κάνουν άνθρωποι από άλλες εθνικές ομάδες, που έχουν ήδη γυρίσει στα σπίτια τους. Αν πρέπει να αποφύγεις έναν αντίπαλο, να το κάνεις. Αν πρέπει να πετύχεις ένα γκολ, να το πετύχεις.

Αν πρέπει να πέσεις επειδή σου έγινε φάουλ, να πέσεις. Και αν πρέπει να κερδίσεις χρόνο μένοντας πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, να το κάνεις. Επειδή όλοι κάνουν το ίδιο», ήταν το μήνυμα του Ριβάλντο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις