Πολιτική

Μαξίμου για τα αδέρφια Τσίπρα: Η ΝΔ εφευρίσκει ανύπαρκτα σκάνδαλα

«Αρχισυντάκτη των εφημερίδων του κ. Μαρινάκη» και «παρεμπιπτόντως αρχηγό της ΝΔ» χαρακτηρίζει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σχετικά με τα δημοσιεύματα για ευνοϊκή ρύθμιση σε δάνειο της τεχνικής εταιρείας που έχουν τα αδέρφια του πρωθυπουργού.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε απαντώντας σε υψηλούς τόνους στη ΝΔ, το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού την κατηγορεί ότι εφευρίσκει ανύπαρκτα σκάνδαλα, ευρισκόμενη σε «μεγάλο στρατηγικό αδιέξοδο» και «πανικό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού:

“Οι απαντήσεις στην ενορχηστρωμένη επίθεση λάσπης του αρχισυντάκτη των εφημερίδων του κου Μαρινάκη – και παρεμπιπτόντως αρχηγού της ΝΔ – καθώς και της βοηθού του, κ. Σπυράκη, θα δοθούν από τους θιγόμενους εκεί που ορίζει ο νόμος, δηλαδή στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ωστόσο όλοι οι Έλληνες καταλαβαίνουν γιατί η ΝΔ εφευρίσκει ανύπαρκτα σκάνδαλα.

Η κυβέρνηση βγάζει τη χώρα από τα μνημόνια στα οποία η ΝΔ την καταδίκασε, η υπόθεση Novartis ωριμάζει και εγκυμονεί, ενώ ο κ. Μητσοτάκης κάποια στιγμή θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για το πόθεν έσχες του.

Μεγάλο το στρατηγικό αδιέξοδο και δικαιολογημένος ο πανικός. Και πώς να τον κρύψωμεν άλλωστε…».

Αδέρφια Τσίπρα Οι συκοφαντίες θα απαντηθούν στα δικαστήρια

Νωρίτερα κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν τα αδέρφια του Αλέξη Τσίπρα, στην οποία κάνουν λόγο για συκοφαντίες, οι οποίες θα αντιμετωπιστούν στα δικαστήρια.

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες η ΝΔ διοχετεύει σε ΜΜΕ, που την στηρίζουν, αθλιότητες, λασπολογίες και χυδαιότητες σε βάρος μας προς εξυπηρέτηση προσωπικών και κομματικών συμφερόντων επισημαίνεται ότι η συκοφαντία είναι αστικό και ποινικό αδίκημα, δεν δικαιολογείται από κανένα αντιπολιτευτικό μένος και θα αντιμετωπισθεί στα αρμόδια δικαστήρια, όπου κάθε νομοταγής πολίτης μπορεί να προσφύγει».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 6
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 13
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης