Κόσμος

Ο όμιλος «Καλάσνικοφ» σχεδιάζει την κατασκευή ενός σούπερ ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου! [pics]

Ένα σούπερ ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο σχεδιάζει να κατασκευάσει ο ρωσικός όμιλος «Καλάσνικοφ» με βάση το αμάξωμα του αυτοκινήτου IZ.

«Το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο CV-1, θα βασίζεται σε κάποια πρωτότυπα τεχνολογικά συστήματα τα οποία έχει δημιουργήσει ο όμιλος Το αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε με βάση το αμάξωμα του αυτοκινήτου ΙΖ-21252 “Κόμπι”, είναι αυτό πάνω στα οποίο θα δοκιμασθούν όλα αυτά τα νέα συστήματα» αναφέρει η ανακοίνωση του ομίλου Καλάσνικοφ.

Το νέο αυτοκίνητο θα έχει τον δικό του εγκέφαλο, ρωσικής κατασκευής, ο οποίος θα ελέγχει τα πάντα από το κινητήρα έως την μπαταρία.

Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά η ονομαστική ισχύς του κινητήρα CV-1 είναι 220 ΚW ενώ η μέγιστη ισχύς θα είναι 500KW. Το νέο αυτοκίνητο θα έχει αυτονομία 350 χιλιόμετρων.

Στο Twitter επικρατεί… πανικός με τα σχέδια της Καλάσνικοφ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σοκ στην Ιταλία από την αυτοκτονία 14χρονου θύματος bullying και ομοφοβίας - «Κρατήστε μου μία θέση στο σχολείο» οι τελευταίες του λέξεις
Οι συμμαθητές του Πάολο Μέντικο τον φώναζαν στην τάξη «Πάολα» και «κοριτσάκι» - Επιστολές στον Πάπα Λέοντα, την Τζόρτζια Μελόνι και τον υπουργό Παιδείας
Ιταλική αστυνομία