Πολιτική

Βούτσης: Φεβρουάριο – Μάρτιο η συμφωνία με τα Σκόπια στη Βουλή

Περί τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο εκτίμησε ο Νίκος Βούτσης ότι θα έρθει προς κύρωση από την Ελληνική Βουλή η συμφωνία με τα Σκόπια για “Βόρεια Μακεδονία”.

Προφανώς εκτιμώντας βάσει και των εξελίξεων στα Σκόπια ο κ. Βούτσης προσδιόρισε τον χρόνο ψήφισης της συμφωνίας από την Βουλή στις αρχές τις Άνοιξης.
Ο Πρόεδρος της Βουλής είπε μιλώντας στον Alpha πως η συμφωνία θα περάσει καθώς θα υπάρξει σαφείς πλειοψηφία.

Απαντώντας στα όσα ανέφερε ο κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος που πρότεινε δημοψήφισμα, αναβολή της ψήφισης για μετά το πέρας της τετραετίας ή εκλογές, ο κ. Βούτσης απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών, λέγοντας ότι οι πρώτες εκλογές που θα γίνουν αφορούν στους Δήμους τις Περιφέρειες και την Ευρωβουλή, λέγοντας παράλληλα ότι οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν τον Σεπτέμβριο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: «Πήραμε 36 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης, τα χρήματα αυτά δεν θα είχαν επενδυθεί χωρίς επιτελικό κράτος»
«Μειώνουμε το δημόσιο χρέος της χώρας με τον ταχύτερο ρυθμό στην ιστορία οποιασδήποτε οικονομίας στον κόσμο», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 5ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα «Σύγχρονο Κράτος για όλους»
56
Σκληρή σύγκρουση στη Βουλή για υποκλοπές και Δικαιοσύνη: «Φύγετε, η χώρα δεν αντέχει άλλο» – «Δεν θα στήσουμε ΠΑΣΟΚοδικεία ή ΣΥΡΙΖΟδικεία»
Στη Βουλή μεταφέρθηκε σήμερα (28.04.2026) η πολιτική σύγκρουση για την υπόθεση των υποκλοπών, στον απόηχο της διάταξης του εισαγγελέα του...
Βουλή, Ολομέλεια 6
Χατζηδάκης για υποκλοπές: «Δεν μπορεί να υπάρχει α λα καρτ απόδοση της Δικαιοσύνης»
«Προφανώς ενδιαφέρομαι να μάθω ποιος έδωσε την εντολή παρακολούθησής μου», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι η υπόθεση παραμένει ανοιχτή αν υπάρξουν νέα στοιχεία
Κωστής Χατζηδάκης
6