Πολιτική

ΝΔ: Κόλαφος για την κυβέρνηση το πόρισμα για το Μάτι

«Το πόρισμα του ανεξάρτητου πραγματογνώμονα που όρισε η ελληνική Δικαιοσύνη για την τραγωδία στο Μάτι είναι κόλαφος για την κυβέρνηση”, δήλωσε ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κ. Νίκος Ρωμανός.

Η ανακοίνωση του αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ τονίζει πως «το πόρισμα του ανεξάρτητου πραγματογνώμονα που όρισε η ελληνική Δικαιοσύνη για την τραγωδία στο Μάτι είναι κόλαφος για την κυβέρνηση. Διότι επιβεβαιώνει αυτό ακριβώς που ανέδειξε η επιτροπή Συνολάκη την οποία τόσο διέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθώντας παράλληλα να αναστείλει τη δικαστική έρευνα.

Η αλήθεια όπως επιβεβαιώθηκε σήμερα είναι μια: Αν είχε δοθεί εγκαίρως εντολή εκκένωσης, θα είχαν σωθεί δεκάδες ανθρώπινες ζωές. Το μόνο που απομένει πλέον είναι οι ευθύνες να προσωποποιηθούν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Έχω δώσει πολλές μάχες για τα δικαιώματα για να αφήσω να κακοποιούν την αλήθεια κάποιοι ακραίοι φασίστες και σεξιστές
Η φράση «σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν» «είναι ταξική και όχι σεξιστική» είπε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας»
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Αδιέξοδο με το αγροτικό: Νέα έκκληση για διάλογο από το Μαξίμου - «Ικανοποιήστε αιτήματα και το συζητάμε» από τους αγρότες
Η κυβέρνηση τονίζει ξανά και ξανά ότι λέει «όχι» σε κλειστούς δρόμους. «Όχι σε ταλαιπωρία ανθρώπων και στη δημιουργία προβλημάτων στην αγορά»
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
80