Driveit

Σε δοκιμές εξέλιξης η crossover έκδοση του νέου Kia Ceed

Η Kia Motors βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης της crossover έκδοσης του νέου Ceed και αναμένεται να κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην προσεχή Έκθεση της Γενεύης.

Παρά το γεγονός ότι η νέα έκδοση του Ceed κυκλοφορεί στους δρόμου της Ευρώπης με βαρύ καμουφλάζ, ξεχωρίζει από τους τροχούς μεγάλης διαμέτρου, την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, το ογκώδες πίσω μέρος, τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος και τις ράγες οροφής.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Driveit: Περισσότερα άρθρα