Πολιτική

Επιστρέφει το γάντι στον Κοτζιά ο Καμμένος: Δεν είπα ότι η κυβέρνηση πήρε χρήματα από τον Σόρος

Ο υπουργός Άμυνας απάντησε - εμμέσως - στις αναφορές του πρώην υπουργού Εξωτερικών για τα περί χρηματοδότησης της κυβέρνησης με 50 εκατομμύρια από τον επιχειρηματία Τζορτζ Σόρος.

Με την απάντησή του ο Πάνος Καμμένος, μέσω γραπτής δήλωσης που κατατέθηκε στη Βουλή, με αφορμή ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Γιάννης Κεφαλογιάννης, στόχευε απευθείας τον Νίκο Κοτζιά.

“Ουδέποτε ανέφερα ότι η Κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Τ. Σόρος. Αντιθέτως, αναφέρθηκα, στο εν λόγω άτομο, σε σχέση με συνεργασία του Υπουργείου Εξωτερικών με εταιρία έκδοσης βίζα, που όμως ουδεμία σχέση έχει με την Κυβέρνηση”, αναφέρει ο Πάνος Καμμένος. Παραπέμπει δε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στις δηλώσεις άλλων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, ενώ υπενθυμίζει με νόημα πως σε όλα τα Υπουργικά Συμβούλια τηρούνται και τα σχετικά πρακτικά.

Δείτε την απάντηση του Πάνου Καμμένου:

[pdf-embedder url=”https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2018/11/kamemnos.pdf”]

Μόλις χθες ο Νίκος Κοτζιάς σε τηλεοπτική του συνέντευξη υποστήριξε πως ο υπουργός Αμυνας είπε στο υπουργικό Συμβούλιο ότι “ο Σόρος έδωσε 50 εκατομμύρια για να αγοράσουμε ανθρώπους στα Σκόπια, προκειμένου να κάνουμε τις πολιτικές μας δουλειές…Αυτά έχουν στόχευση να δυσκολευτεί μια πολιτική ειρήνης… από τις δυνάμεις που θέλουν την αδράνεια και βγάζουν λεφτά από την αδράνεια”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Οι αγρότες της Κρήτης θα συναντηθούν στις 17:00 με τον Κωστή Χατζηδάκη στην Αθήνα
Στη συνάντηση που θα έχουν τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Κρήτης με τον Κωστή Χατζηδάκη θα είναι παρών και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Τσιάρας
Αγρότες έξω από το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης
Νίκος Ανδρουλάκης: Το «σκληρό ροκ» κατά της κυβέρνησης για τους αγρότες και το «καρφί» για τον Τσίπρα
«Μπορούμε να συνεννοηθούμε όταν υπάρχει κοινή κατεύθυνση», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι «δεν υπάρχουν Μεσσίες, υπάρχουν οράματα, προγράμματα και σχέδια»
Νίκος Ανδρουλάκης