Κόσμος

Μετωπική Μακρόν με “κίτρινα γιλέκα”! Ντροπή για τα επεισόδια λέει ο Γάλλος πρόεδρος!

“Ντροπή” χαρακτήρισε τα επεισόδια στη Γαλλία ο Εμμανουέλ Μακρόν που επιτέθηκε στα “κίτρινα γιλέκα” και ευχαρίστησε την αστυνομία για την επιβολή του νόμου!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Μακρόν εξέφρασε την ντροπή του για τα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων των «κίτρινων γιλέκων» σήμερα, κυρίως στο Παρίσι, καταγγέλλοντας εκείνους που «επιτέθηκαν» εναντίον των δυνάμεων επιβολής του νόμου και «βιαιοπράγησαν εναντίον άλλων πολιτών».

[read4more]

«Ευχαριστούμε τις δυνάμεις μας επιβολής του νόμου για το θάρρος και τον επαγγελματισμό τους. Ντροπή σε εκείνους που τους επιτέθηκαν. Ντροπή σε εκείνους που βιαιοπράγησαν εναντίον άλλων πολιτών και δημοσιογράφων. Ντροπή σε εκείνους που επιχείρησαν να εκφοβίσουν βουλευτές. Δεν υπάρχει θέση για αυτές τις βιαιοπραγίες στη Δημοκρατία» ανέφερε στο twitter o Εμμανουέλ Μακρον.

https://youtu.be/YPT27raMFUA

Πριν από την αντίδρασή του Μακρόν, το Ελιζέ και το Ματινιόν δεν είχαν κάνει κανένα σχόλιο σχετικά με τις σημερινές κινητοποιήσεις του κινήματος των «κίτρινων γιλέκων».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Μάρκο Ρούμπιο φόρεσε τη φόρμα σύλληψης του Νικολάς Μαδούρο και φωτογραφήθηκε στο Air Force One
«Ο υπουργός Ρούμπιο φορώντας το Nike Tech ‘’Venezuela’’ στο Air Force One!», έγραψε σε ανάρτησή του στα social media ο διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Στίβεν Σεούνγκ, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία
Μάρκο Ρούμπιο με την ίδια φόρμα του Νικολάς Μαδούρο