Κόσμος

Γερμανία: Η Ρωσία να απελευθερώσει τους ναύτες της Ουκρανίας

Μπορεί να ζήτησε ο Πούτιν από τη Μέρκελ την παρέμβασή της ώστε να αποφύγει η Ουκρανία την κλιμάκωση της έντασης, όμως φαίνεται ότι η Γερμανία μένει σταθερά στο πλευρό της Ουκρανίας.

Η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ζήτησε την απελευθέρωση των Ουκρανών ναυτών που συνελήφθησαν κατά την επέμβαση της ρωσικής FSB στα τρία ουκρανικά πλοία στο στενό του Κέρτς.
Όπως είπε μάλιστα και οι δύο πλευρές πρέπει να δείξουν αυτοσυγκράτηση. Η φον ντερ Λάιεν τόνισε ότι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το επεισόδιο δεν έχουν διευκρινιστεί πλήρως υπογραμμίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαθεί ο έλεγχος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι Ουκρανοί αρνούνται να παραδώσουν εδάφη με αντάλλαγμα την ειρήνη - «Η Ρωσία θέλει τον έλεγχο της χώρας μας»
Τα τρία τέταρτα των Ουκρανών ερωτηθέντων δήλωσαν πως οι εδαφικές παραχωρήσεις δεν θα φέρουν το τέλος στον πόλεμο - Η Ρωσία αρνείται πως θέλει τον πλήρη έλεγχο της Ουκρανίας
Ουκρανοί στα συντρίμμια