Κόσμος

Μαθητής προσπάθησε να πνίξει προσφυγόπουλο από τη Συρία! – Video

Ένας 16χρονος μαθητής κατηγορείται για επίθεση κατά 15χρονου προσφυγόπουλου από τη Συρία που φοιτά στο ίδιο σχολείο στο Δυτικό Γιορκσάιρ της Βρετανίας!

Επίσης, όπως καταγγέλλει η οικογένεια του θύματος, η αδελφή του προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της εξαιτίας του βάναυσου bullying που υφίσταται και η ίδια!

Ο 15χρονος δέχθηκε την επίθεση του 16χρονου στο Almondbury Community School στο Χάντερσφιλντ του Δ. Γιορκσάιρ, πράξη η οποία αποτυπώθηκε από την κάμερα άλλου παιδιού το οποίο ανέβασε το σοκαριστικό βίντεο στα social media.

Στο βίντεο φαίνεται ο 16χρονος να λέει στο θύμα του “θα σε πνίξω” πριν ξεκινήσει την βάναυση επίθεση.

Το γεγονός προκάλεσε οργή σε όλη τη Βρετανία ενώ το 15χρονο αγόρι και η οικογένειά του έγιναν αποδέκτες κύματος συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Προσοχή: Το βίντεο περιέχει σκηνές που μπορεί να θεωρηθούν από κάποιους αναγνώστες ως ενοχλητικές:

πηγή: Daily Mail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλεξάντρ Λουκασένκο έκανε δώρο ένα τουφέκι στον Κιμ Γιονγκ Ουν: «Για παν ενδεχόμενο, αν εμφανιστούν εχθροί»
Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντρ Λουκασένκο, πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στη Βόρεια Κορέα και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Κιμ Γιονγκ Ουν
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν και το τουφέκι
Νέες απειλές Τραμπ σε ΝΑΤΟ και Ιράν: «Ας σοβαρευτούν γρήγορα οι Ιρανοί διαπραγματευτές πριν να είναι πολύ αργά»
Ο Αμερικανός πρόεδρος επανέλαβε πως το Ιράν «ικετεύει» για συμφωνία – Επιτέθηκε και στις χώρες - μέλη του ΝΑΤΟ κατηγορώντας τες πως δεν βοηθούν στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
REUTERS 5
Ο Τραμπ απέρριψε την πρόταση Νετανιάχου για εξέγερση στο Ιράν για την ανατροπή του καθεστώτος: «Θα τους θερίσουν»
«Όχι» των ΗΠΑ στο σενάριο λαϊκής εξέγερσης στο Ιράν, προειδοποιώντας για τον κίνδυνο μαζικής αιματοχυσίας, ενώ το χάσμα Ουάσινγκτον - Τελ Αβίβ διευρύνεται
Τραμπ και Νετανιάχου