Πολιτική

Άγρια κόντρα Πολάκη – Πουλή στα social media

Να σκάσει ζητά από τον πρώην Πρόεδρο των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ ο Π. Πολάκης - Μην κρύβεσαι, του απαντά

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook -και με το γνωστό του ύφος- ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε στον πρώην πρόεδρο των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πουλή, αποκαλώντας τον “τσογλάνι” και καλώντας τον να “σκάσει”.

“Πουλή ΣΚΑΣΕ όσο είναι καιρός. Πες τι έχεις κλέψει μόνος σου, μαζί με τη γυναίκα σου και τον γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια. Πες και γι αυτούς που τους έκανες τις δουλειές, απο που έπαιρνες εντολές φέρε και τα χρήματα πίσω μόνος σου μπας και βγεις στα δέκα χρόνια. Αιντε τσογλάνι, επειδή σου δίνουν βήμα τα βοθροκάναλα που ταΐζατε και επειδή έχεις βάλει κάποιους πρώην δικαστικούς ως δικηγόρους νομίζεις πως θα γλυτώσεις (Εσυ και το αφεντικό σου)” αναφέρει ο Παύλος Πολάκης.

Η απάντηση του Σταμάτη Πουλή ήρθε επίσης από τα social media, από το Twitter, όπου ο πρώην Πρόεδρος των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ έγραψε:

“Πολάκη ξύδι! Είσαι σε πανικό, λογικό γιατί είναι πολλά τα σκάνδαλά σου! Είσαι για μια τηλεοπτική αντιπαράθεση; Μην κρύβεσαι και βρίζεις μόνο στο f/b… Γιατί εγώ δεν ΣΚΑΩ! Θα τα λέω και θα τα δείχνω όλα δημόσια μέχρι τέλους! Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια, μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία…”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καταπέλτης ο Αλέκος Αλαβάνος για τον Αλέξη Τσίπρα: «Έπρεπε να γονατίσει και να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες»
«Ενέκρινε το τρίτο πρόγραμμα που μας επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση το οποίο κατακρεούργησε την Ελλάδα - Λάθος η εκτίμησή μου όταν το πρότεινα για διάδοχο μου», τόνισε
Αλέκος Αλαβάνος
Το Plan b της κυβέρνησης για να φύγουν οι αγρότες από τα μπλόκα πριν από τις γιορτές
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αφήσει ήδη ανοιχτό το «παράθυρο» διαλόγου με αγρότες και κτηνοτρόφους, ωστόσο το γεγονός ότι δεν υπάρχει ένα συντονιστικό όργανο των αγροτών, δυσκολεύει μία τέτοια εξέλιξη.
Μπλόκα Αγροτών 13
Η ελληνική Δικαιοσύνη «επιταχύνεται» – Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προειδοποιεί: «Δεν θα αφήσουμε τον θόρυβο να επισκιάσει τις αλλαγές»
Ο Πρωθυπουργός παρουσίασε το νέο πρόσωπο της Δικαιοσύνης, ζητώντας νηφαλιότητα απέναντι στη συνωμοσιολογία και αναδεικνύοντας τα πρώτα μετρήσιμα αποτελέσματα των μεταρρυθμίσεων
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η προστασία της Δικαιοσύνης είναι ουσιαστικά η προστασία της ίδιας της Δημοκρατίας
«Για τον νέο δικαστικό χάρτη, πολλοί έλεγαν ότι αυτά στην Ελλάδα δε μπορούν να γίνουν. Αποδεικνύεται ότι έκαναν μεγάλο λάθος. Φτάσαμε με τρόπο αθόρυβο, σε μια νέα πραγματικότητα» είπε ο Πρωθυπουργός.
Κυριάκος Μητσοτάκης