Driveit

Έδωσε μια περιουσία για Ferrari του 1956 και δεν είναι καν η ακριβότερη!

Μια Ferrari 290 MM του 1956 πουλήθηκε σε δημοπρασία του οίκου RM Sotheby’s στο Λος Αντζελες αντί του ποσού των $22.000.005 (σ.σ.: το πέντε στο τέλος κάνει τη διαφορά). Όμως δεν είναι η υψηλότερη τιμή, αφού το 2015, ένα αντίστοιχο αυτοκίνητο είχε πουληθεί για 28 εκατομμύρια δολάρια το 2015.

Πρόκειται για το αυτοκίνητο με αριθμό πλαισίου 0628 το οποίο ξεκίνησε τη ζωή του σαν επίσημη εργοστασιακή αγωνιστική συμμετοχή. Πίσω από το τιμόνι του έχουν βρεθεί οδηγοί-θρύλοι της εποχής όπως ο Phil Hill, ο Juan Manuel Fangio, ο Peter Collins, ο Olivier Gendebien, ο Sir Stirling Moss και ο Wolfgang von Trips.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Driveit: Περισσότερα άρθρα