Πολιτική

Ποτάμι: Μόνο ο Τσίπρας παίρνει στα σοβαρά τον Καμμένο

"Σκληρή" ανακοίνωση κατά του Πάνου Καμμένου εξέδωσε το Ποτάμι, μετά και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τις σκέψεις για αποχώρηση των υπουργών των ΑΝΕΛ.

Στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι αναφέρεται και στο πρόσφατο επεισόδιο του υπουργού ΕΘνικής Άμυνας με τον Πάνο Αμυρά, τονίζοντας πως το μόνο που παράγει ο κυβερνητικός εταίρος είναι παραπολιτική και χυδαιότητα.

Παράλληλα σημειώνει πως εκτός από τον Αλέξης Τσίπρα… κανείς άλλος δεν τον παίρνει στα σοβαρά.

“Δεν δώσαμε ποτέ βάση σε αυτά που λέει ο κ.Καμμένος και ούτε τώρα θα δώσουμε. Το μόνο που παράγει είναι παραπολιτική και χυδαιότητα – το απέδειξε άλλωστε και με την τελευταία αντιπαράθεσή του στη Βουλή με τον Γιώργο Αμυρά.

Με εξαίρεση τον κ.Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, ουδείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό τον παίρνει στα σοβαρά. Το κακό όμως είναι ότι ο κ.Καμμένος είναι εδώ και 4 χρόνια ο Υπουργός Αμύνης της χώρας”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση να εγκαταλείψει την αδράνεια και να αναγνωρίσει το Παλαιστινιακό κράτος
«Η Ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να εγκαταλείψει την αδράνεια. Η λύση των δύο κρατών στο πλαίσιο των σχετικών αποφάσεων του ΟΗΕ, είναι η μόνη δίκαιη και βιώσιμη επιλογή για την ειρηνική συνύπαρξη και ασφάλεια»
διαδηλώσεις
Γιώργος Φλωρίδης: Δεν έχει υποβληθεί αίτημα εκταφής – Εδώ και 2,5 χρόνια δεν έχει τεθεί ζήτημα ταυτοποίησης σορού θύματος των Τεμπών
«Εάν ο εισαγγελέας κρίνει ότι δεν υπάρχει αίτημα, δεν μπορεί να αποφανθεί, γιατί δεν έχει αίτημα. Αν υποβληθεί, όπως λέει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, θα απαντηθεί άμεσα»
Ο Γιώργος Φλωρίδης 31