Πολιτική

Κάιρο: Συλλυπητήρια Παυλόπουλου για το πολύνεκρο δυστύχημα σε σιδηροδρομικό σταθμό

Τα συλλυπητήριά του απέστειλε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, προς τον Αιγύπτιο ομόλογό του για το πολύνεκρο δυστύχημα σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Κάιρο.

Η πολύνεκρη τραγωδία στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Κάιρο έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο…

Τα συλλυπητήρια Παυλόπουλου για την τραγωδία στο Κάιρο

Ύστερα από εντολή του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, ο γενικός γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας πρέσβης Γεώργιος Γεννηματάς διαβίβασε σήμερα το μεσημέρι, προς τον πρέσβη της Αιγύπτου στην Αθήνα, κ. Mohamed Farid Mohamed Monib, τα θερμά συλλυπητήρια του Έλληνα Προέδρου προς τον Αιγύπτιο ομόλογό του Abdel Fattah el-Sisi, και τις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό «Ραμσής» του Καΐρου.

Ένα δυστύχημα που κόστισε την ζωή σε δεκάδες άτομα, καθώς και τις ευχές του για την ταχεία αποκατάσταση της υγείας των τραυματισθέντων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκαλεί έκτακτο συνέδριο για την τύχη του Κινήματος Δημοκρατίας – Στον «αέρα» το κόμμα
«Στις 7 και 8 Φεβρουαρίου, στο Έκτακτο Συνέδριο που συγκαλώ, θα πάρουμε όλοι μαζί την απόφαση για το μέλλον του Κινήματος Δημοκρατίας», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης
16
Φλωρίδης: Το πολιτικό σύστημα μεταφέρει τις αδυναμίες τους στη Δικαιοσύνη, προκαλώντας απαξίωση και πλήγμα στη Δημοκρατία
Η γενική συνέλευση εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα με το οποίο οι εισαγγελείς «καταδικάζουν κάθε προσπάθεια απαξίωσης και στοχοποίησης των εισαγγελικών λειτουργών, με αφορμή τους χειρισμούς τους σε συγκεκριμένες υποθέσεις»
Γιώργος Φλωρίδης