Κόσμος

Σε δημοπρασία οι μπότες και το θρυλικό καπέλο του Μπαρτ Ρέινολντς

Ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητα του ηθοποιού Μπαρτ Ρέινολντς βγαίνει στο «σφυρί» τον Ιούνιο μαζί με κάποιες από τις καουμπόικες μπότες του, τα καπέλα και μπουφάν του κι άλλα αντικείμενά του, ανακοίνωσε σήμερα ο οίκος δημοπρασιών Julien's Auctions.

Η διήμερη δημοπρασία, που θα γίνει στο Μπέβερλι Χιλς, με την άδεια της οικογένειας του εκλιπόντος ηθοποιού, διεξάγεται σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατό του, σε ηλικία 82 ετών, τον Σεπτέμβριο του 2018.

Το καλύτερο κομμάτι της δημοπρασίας είναι η Pontiac Trans Am του 1979 που ο Ρέινολντς χρησιμοποιούσε στις φωτογραφίσεις, ενώ οδηγούσε στο ράλι Bandit Run, που αναβίωνε το ταξίδι του στην ταινία του 1977 “Smokey and the Bandit”.

Η τιμή του αυτοκινήτου, συνιδιοκτήτες του οποίου ήταν ο Ρέινολντς και ο συνέταιρός του Τζιν Κένεντι, αναμένεται να φθάσει τα 500.000 δολάρια στη δημοπρασία, τονίζει στο δελτίο τύπου ο οίκος δημοπρασιών.

Δύο ζευγάρια δερμάτινες καουμπόικες μπότες, σε κόκκινο και κίτρινο χρώμα, επίσης πωλούνται με την τιμή τους να υπολογίζεται μεταξύ 800 και 2000 δολαρίων το ζευγάρι. Στο «σφυρί» θα βγουν και δύο καουμπόικα καπέλα.

Μεταξύ των αντικειμένων που προσφέρονται προς πώληση, είναι μια ελαιογραφία του αγαπημένου αλόγου του πρωταγωνιστή με τίτλο “Cartouche,” η τιμή της οποίας αναμένεται μεταξύ των 20.000 και 30.000 δολαρίων. Έργα τέχνης, έπιπλα και δεκάδες προσωπικά αντικείμενα επίσης δημοπρατούνται.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Μπέβερλι Χιλς την 15η και 16η Ιουνίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στους ηγέτες των 27 μελών της ΕΕ: Τον Ιανουάριο η υπογραφή της Mercosur
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός, Τζιόρτζια Μελόνη, ζήτησε την αναβολή για να καθησυχάσει τους αγρότες, ενώ αρκετές χώρες που υποστηρίζουν τη συμφωνία, προειδοποίησαν ότι περαιτέρω καθυστέρηση, θα μπορούσε να καταστρέψει το εμπορικό deal
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Το Κέντρο Κένεντι θα μετονομαστεί σε «Τραμπ – Κένεντι»: Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δίνει «συγχαρητήρια» στον νεκρό πρόεδρο
Ο Ντόναλντ Τραμπ όταν επανήλθε στην προεδρία απέλυσε όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Κέντρου και τα αντικατέστησε με συμμάχους του, οι οποίοι στη συνέχεια τον όρισαν πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου
Ντόναλντ Τραμπ