Πολιτική

Κυμπουρόπουλος για Πολάκη: Θέλω να του μιλήσω

Το πρόσωπο των ημερών ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος μίλησε για όλα όσα έχουν ακολουθήσει μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος μίλησε στο Open και όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει πώς ένιωσε όταν είδε την ανάρτηση του Πολάκη είπε: «Εγώ θα πω ότι είναι η ουσία όλη κι εκεί πρέπει να μείνουμε. Η ουσία όλων των συζητήσεων είναι να μείνουμε στις συζητήσεις που έχουν γίνει από τη Μεγάλη Δευτέρα και πώς θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Σήμερα είπαμε αυτά. Αύριο όμως τι κάνουμε; Θέλουμε να εκπαιδεύονται οι ανάπηροι άνθρωποι; Δεν έχει σημασία ένας διορισμός σε μία θέση, έχει η πορεία, το πώς ξεκίνησε αυτός ο άνθρωπος για να φτάσει σ’ αυτή τη θέση και πώς τον βοηθάει το κράτος για να είναι αυτός ο άνθρωπος ενεργός πολίτης».

[read4more]

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ρωτήθηκε επίσης τι θα έλεγε στον Παύλο Πολάκη αν τον συναντούσε: «Θα τον έβαζα κάτω θα καθόμουν να κάνω διάλογο να δω τι θέλει να πει. Η προσωπική επαφή, λόγω και ειδικότητας ανοίγει πόρτες. Θα τον άκουγα τι έχει να πει. Ήθελα να ακούσω τι έχει να πει και τι έχει να δώσει κάτω από την πολιτική του στάση. Να το βάλει ως πολιτικό ζήτημα. Να μην κάνει μια απλή κάλυψη και να συνεχίσει».

Και κατέληξε: «Η στιγμή δημιουργεί διαστρεβλώσεις. Δεν μπορεί να ακυρωθεί η πορεία μου. Ένας διορισμός που ήταν νόμιμος. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, που μου είπε ο απλός κόσμος ένα μπράβο για το ποιος είμαι και πώς έχω φτάσει εδώ πέρα. Είναι σημαντική η οικογένεια, να βοηθάει. Αλλά πρέπει να υπάρχει πολιτεία που να βοηθά. Πρέπει να ζει και να είναι λειτουργικός σε ένα κράτος που θεωρείται κοινωνικό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης
«Γαλάζιες» πιέσεις προς την κυβέρνηση να επανεξετάσει τον σχεδιασμό για την οριοθέτηση των οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων
Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας είναι ο 6ος από το κόμμα που πιέζει την κυβέρνηση για διορθωτικές παρεμβάσεις στο νέο πλαίσιο
O βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας
Επιστροφές προσφύγων στην Ελλάδα: «Είμαστε σε συνεχή διάλογο με την ελληνική κυβέρνηση» λέει εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών
Ως προς τη διάρκεια μιας τέτοιας διαδικασίας το γερμανικό υπουργείο απαντά ότι ακόμη δεν είναι σε θέση να την προσδιορίσει χρονικά
Πρόσφυγες