Κόσμος

Σουηδία: Νέος συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο

Στη Σουηδία, μια περιοχή στην πόλη Λίνκοπινγκ αποκλείστηκε σήμερα το πρωί λόγω ενός αντικειμένου που μοιάζει με δέμα και το οποίο πιθανό να είναι επικίνδυνο, ανέφερε η αστυνομία, μερικές μέρες μετά από μια έκρηξη σε έναν δρόμο εκεί.

Στη Σουηδία, η αστυνομία ανέφερε πως ομάδα πυροτεχνουργών θα εξετάσει το αντικείμενο, αλλά ένας εκπρόσωπος είπε πως δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι τα περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους, ούτε για απειλές που να συνδέονται αντικείμενο.

Την περασμένη Παρασκευή (7.6.2ο19) έκρηξη σε έναν δρόμο με πολυκατοικίες στο Λίνκοπινγκ είχε αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε πολλά κτίρια και να τραυματιστούν ελαφρά γύρω στους 20 ανθρώπους.

Τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί πολλά περιστατικά με εκρηκτικά σε επιθέσεις οι οποίες φέρεται να είχαν σχέση με συμμορίες, και η αστυνομία ερευνά αν η έκρηξη της Παρασκευής είχε σχέση με τοπικές εγκληματικές οργανώσεις.

Στην περιοχή που αποκλείστηκε στο Λίνκοπινγκ βρίσκονται, μεταξύ άλλων, ένα δικαστήριο και το Σουηδικό Εθνικό Εγκληματολογικό Κέντρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λιβύη κατά της Ελλάδας για τα «οικόπεδα» ανοιχτά από την Κρήτη: «Παραβιάζουν κυριαρχικά μας δικαιώματα»
Επικαλούμενο ανυπόστατες αξιώσεις που εδράζονται στο ανυπόγραφο και διεθνώς απομονωμένο τουρκολιβυκό μνημόνιο, το ΥΠΕΞ της Λιβύης αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας
Χάρτης του παράνομου τουρκο-λιβυκού μνημονίου 5
Γνώριζε γυναίκες σε dating app, τις νάρκωνε και τις βίαζε - Ισόβια στο «σεξουαλικό αρπακτικό» με το διδακτορικό και τα χλιδάτα ρούχα στη Βρετανία
Χρησιμοποιούσε κρυφές ή φορητές κάμερες για να καταγράψει τους βιασμούς - Σε ορισμένες περιπτώσεις, κρατούσε προσωπικά αντικείμενα από τα θύματά του ως ενθύμια
Ο Zhenhao Zou
1
Το Ιράν είχε απευθείας συνομιλίες με τις ΗΠΑ – «Δεν επιστρέφει στις διαπραγματεύσεις αν δεν σταματήσει τις επιθέσεις το Ισραήλ»
Ο Τραμπ θέλει η Τεχεράνη να σταματήσει τον εμπλουτισμό ουρανίου, ενώ ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ έχει δηλώσει ότι το δικαίωμα του εμπλουτισμού ουρανίου είναι αδιαπραγμάτευτο
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αλί Χαμενεΐ 1