Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: «Σε τραγική κατάσταση οδήγησε την ΔΕΗ η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ακροδεξιάς»

Σαφείς αιχμές για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αφήνει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ για τις ραγδαίες εξελίξεις στην ΔΕΗ.

«Τα σημερινά δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν την τραγική κατάσταση στην οποία οδήγησε την ΔΕΗ η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ακροδεξιάς, με κίνδυνο για την ίδια την επιχείρηση και για την Οικονομία», σχολίασε το ΚΙΝΑΛ με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κόμματος.

Τι λέει το ΚΙΝΑΛ για την ΔΕΗ

Στην ανακοίνωσή του για τις εξελίξεις στην ΔΕΗ, το ΚΙΝΑΛ υπογραμμίζει ότι «μόνο ένας επικίνδυνος πρωθυπουργός και οι ανεύθυνοι υπουργοί του θα εκχωρούσαν σε ιδιωτικά συμφέροντα, χωρίς Αντάλλαγμα, το 50% των πελατών της ΔΕΗ, δηλαδή το 50% των εσόδων και κερδών της».

Επίσης, σημειώνει ότι «οι εμβαλωματικές λύσεις που επιχειρούνται δεν προσφέρουν διέξοδο και δεν θα απαλλάξουν από τις ευθύνες τους τους υπαίτιους για την απαξίωση της ΔΕΗ. Η αξία της εξαϋλώθηκε μέσα στα 5 αυτά χρόνια (από τα 2,5 δισ. το 2014, στα μόλις 300 εκ. ευρώ σήμερα)».

«Το Κίνημα Αλλαγής έχει δεσμευθεί ότι θα στηρίξει λύση για την ΔΕΗ, ώστε να συνεχίσει να αποτελεί πυλώνα του ενεργειακού συστήματος της χώρας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς