Κόσμος

Ανανεωμένη στις διακοπές η Μπριζίτ Μακρόν – Έκανε πλαστική κι έφυγε για νότια Γαλλία

Υπό άκρα μυστικότητα, όπως αρμόζει σε μια Πρώτη Κυρία, η Μπριζίτ Μακρόν υποβλήθηκε πριν από μερικές μέρες σε πλαστική επέμβαση σε ένα από τα πιο γνωστά ιδιωτικά νοσοκομεία του Παρισιού. Μετά την τρίωρη εγχείρηση, η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν έφυγε για διακοπές.

Η πλαστική επέμβαση της Μπριζίτ Μακρόν είναι φυσικά ένα από τα… πρώτα θέματα στα γαλλικά περιοδικά. Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έκανε την εγχείρηση στο Αμερικανικό Νοσοκομείο του Παρισιού, ένα από τα πιο γνωστά και φημισμένα ιδιωτικά νοσοκομεία στη γαλλική πρωτεύουσα.

[read4more]

Η επέμβαση διήρκεσε τρεις ώρες και έγινε με ολική αναισθησία. Το Αμερικανικό Νοσοκομείο φημίζεται τους διάσημους που το επιλέγουν γιατί διαθέτει Μονάδα Πλαστικής Χειρουργικής, με τεχνολογίες αιχμής, ανάμεσα σε αυτές κι εκείνη της διαδικασίας αναζωογόνησης του προσώπου.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, η Μπριζίτ Μακρόν μπήκε στο νοσοκομείο στις 17 Ιουλίου, συνοδευόμενη από κονβόι τριών αυτοκινήτων και τέσσερις σωματοφύλακες, έκανε την τρίωρη επέμβαση κι έφυγε το ίδιο απόγευμα. «Η εγχείρηση έγινε χωρίς προβλήματα και έφυγε από το νοσοκομείο το ίδιο απόγευμα», ανέφεραν σε δημοσιεύματά τους τα περιοδικά Closer και Le Point.

macron trongneux elysee
Φωτογραφία Reuters

Κατά τις ίδιες πηγές, ο επικεφαλής της ομάδας που εγχείρησε την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας είναι φημισμένος πλαστικός χειρουργός. Δεν έγινε γνωστό το κόστος της επέμβασης, το οποίο, πάντως, θεωρείται πως πληρώθηκε ιδιωτικά.

Click4more: Στα άδυτα του Ελιζέ! Βιβλίο – φωτιά για την Μπριζίτ Μακρόν

Αρχικά, μετά την επέμβαση η Μπριζίτ Μακρόν πήγε στην Λαντέρν, κατοικία του εκάστοτε Γάλλου προέδρου στις Βερσαλλίες και δυο μέρες μετά ταξίδεψε στο Φορτ Μπρεγκανσόν, στη νότια Γαλλία, όπου βρίσκεται η εξοχική κατοικία του Γάλλου προέδρου και όπου την περίμενε ο Εμανουέλ Μακρόν.

Το Αμερικανικό Νοσοκομείο, όπου επέλεξε να κάνει την πλαστική η Μπριζίτ Μακρόν, λειτουργεί στο Παρίσι από το 1906. Στο παρελθόν έχουν νοσηλευτεί εκεί διασημότητες όπως ο Ροκ Χάτσον, η Μπέτι Ντέιβις και ο Καρλ Λάγκερφελντ.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δεκαπέντε νεκροί από σφοδρές καταιγίδες και πλημμύρες λόγω κακοκαιρίας στην Πορτογαλία - Χιλιάδες εκκενώσεις σπιτιών στην επαρχία
Οι δημοτικές αρχές στην Κοΐμπρα διέταξαν για προληπτικούς λόγους, την εσπευσμένη απομάκρυνση περίπου 3.000 ανθρώπων, καθώς υπάρχει κίνδυνος υπερχείλισης του ποταμού Μοντέγκο
Ένα άτομο κοιτάζει μια πλημμυρισμένη περιοχή στην Κοΐμπρα της Πορτογαλίας
Συνάντηση Νετανιάχου – Τραμπ στον Λευκό Οίκο με «φόντο» τον τερματισμό του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν
Ο Νετανιάχου υποστηρίζει ότι η ανάληψη στρατιωτικής δράσης είναι ο μοναδικός τρόπος για να επιλυθεί δια παντός το θέμα του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος - Χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων η συνάντηση
Τραμπ και Νετανιάχου
Μαθητής άνοιξε πυρ σε σχολείο στη Ρωσία με απολογισμό έναν νεκρό και δύο τραυματίες
Από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, η κυβέρνηση υιοθέτησε μέτρα με στόχο την ενίσχυση του πατριωτισμού μέσα στα σχολεία, εισάγοντας, επίσης, ύλη στρατιωτικής εκπαίδευσης
Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε περιστατικό με πυροβολισμούς σε σχολείο στη Ρωσία
Σχεδόν 1.500 Αφρικανοί πολεμούν στο πλευρό του ρωσικού στρατού - «Απαράδεκτη η στρατολόγηση» λέει η Κένυα
Έκθεση της συλλογικότητας All Eyes on Wagner (AEOW) περιλαμβάνει ονόματα ανθρώπων από 45 χώρες της Αφρικής που στρατολογήθηκαν από τον Ιανουάριο του 2023 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2025
Στρατιώτες