Κόσμος

Πανικός στον αέρα – Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους γιατί γέμισε καπνό

Τέσσερα μέλη του πληρώματος χρειάστηκε να μεταφερθούν μετά την προσγείωση σε νοσοκομείο επειδή εισέπνευσαν καπνό - Αναστάτωση στο αεροδρόμιο Βασιλείας-Μιλούζ

Αεροσκάφος A320 της αεροπορικής εταιρείας British Airways που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από το Μπάρι της Ιταλίας στο Λονδίνο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση το απόγευμα στο διεθνές αεροδρόμιο Βασιλείας – Μιλούζ.

Όπως έγινε γνωστό από τις αρχές του αεροδρομίου, για άγνωστο προς το παρόν λόγο, η καμπίνα του αεροσκάφους είχε γεμίσει καπνούς.

Οι 165 επιβάτες είναι όλοι τους καλά στην υγεία τους. Τέσσερα μέλη του πληρώματος χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο επειδή εισέπνευσαν καπνό, ανέφερε η Βιβιέν Γκάσκελ, η επικεφαλής του γραφείου Τύπου του αεροδρομίου.

Εξαιτίας της αναγκαστικής προσγείωσης, τρία άλλα αεροσκάφη που επρόκειτο να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο αυτό υποχρεώθηκαν να αλλάξουν πορεία –τα δύο κατευθύνθηκαν στη Ζυρίχη, το τρίτο στη Στουτγάρδη– και πέντε αναχωρήσεις καθυστέρησαν για “περίπου 25 λεπτά”.

Η British Airways θα μισθώσει άλλο αεροσκάφος προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους οι 165 επιβάτες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία με τη Βρετανία για βοδινό κρέας, αιθανόλη και γεωργικά προϊόντα – Δεν έπεσαν υπογραφές
Με σόου στο Οβάλ Γραφείο και μέσω τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Βρετανό πρωθυπουργό Κιρ Στάρμερ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε την πρώτη εμπορική συμφωνία μετά την επιβολή των δασμών
Ντόναλντ Τραμπ 1
Σταϊνμάιερ για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη: «Είμαστε όλοι παιδιά της 8ης Μαΐου 1945»
Ο Πρόεδρος της Γερμανίας αναφέρθηκε ακόμη στη συμβολή του Κόκκινου Στρατού και τόνισε ότι ο πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας «δεν αποτελεί συνέχεια του αγώνα κατά του φασισμού»
Ο Πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ στη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης στην Bundestag για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου