Κόσμος

Συρία: Τουρκική προπαγάνδα στο Twitter – “Ο στρατός σκότωσε τρομοκράτες, όχι αμάχους”

Η εισβολή της Τουρκίας στη Συρία σήμανε και την... επίσημη έναρξη της τουρκικής προπαγάνδας υπέρ του πολέμου κατά των Κούρδων ανταρτών.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στην Τουρκία, το πρώτο trend στο Twitter είναι #TurkeyJustKilledTerrorists (η Τουρκία μόλις σκότωσε τρομοκράτες) με αφορμή τον πόλεμο στη Συρία.
Φωτογραφίες Τούρκων στρατιωτών που προστατεύουν γυναίκες και φέρονται τρυφερά σε παιδάκια, έχουν κατακλύσει το Twitter, όπως και αναρτήσεις με θύματα επιθέσεων του PKK. Οι εικόνες συνοδεύονται με το παραπάνω hashtag και σχόλια όπως “η Τουρκία δεν πείραξε ποτέ παιδιά και αμάχους”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΗΠΑ και Βενεζουέλα στα πρόθυρα πολέμου: Ο Τραμπ στέλνει αεροπλανοφόρο για να διαλύσει τα καρτέλ ναρκωτικών – Αντιδρά ο Μαδούρο
«Μηχανεύονται νέο αιώνιο πόλεμο, υπόσχονταν πως δεν θα αρχίσουν ποτέ ξανά πόλεμο και κατασκευάζουν έναν πόλεμο τον οποίο θα αποτρέψουμε», τόνισε ο Νικολάς Μαδούρο
Ντόναλντ Τραμπ
«ΗΠΑ και Ρωσία κοντά στη λύση για την Ουκρανία – Σημαντικό ότι ο Ζελένσκι αναγνώρισε τις γραμμές των μετώπων», λέει το Κρεμλίνο
«Χαμηλός ο αντίκτυπος των νέων κυρώσεων στο πετρέλαιο», εκτίμησε ειδικός απεσταλμένος της Ρωσίας - «Η συνάντηση Τραμπ με Πούτιν δεν ακυρώθηκε αλλά αναβλήθηκε»
Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντιμίρ Πούτιν 37