Driveit

H Porsche ετοιμάζει ηλεκτρική Macan με 710 άλογα

Η νέα γενιά της Porsche Macan που θα κυκλοφορήσει το 2021 θα βασίζεται στην αρχιτεκτονική Premium Platform Electric (PPE) που εξελίχθηκε από τις Audi και Porsche όπως αποκάλυψαν υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας το βρετανικό Autocar.

Η σπονδυλωτή αρχιτεκτονική που θα χρησιμοποιηθεί μόνο από μοντέλα των δύο εταιρειών είναι διαφορετική από την J1 των Porsche Taycan και Audi e-tron GT αλλά και από την MEB των VW ID.3 και Q4 e-tron. Σύμφωνα με τον Lutz Meschke, αντιπρόεδρο της Porsche, η χρήση αυτής της πλατφόρμας μειώνει το κόστος εξέλιξης της νέας Macan κατά 30%.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Driveit: Περισσότερα άρθρα