Πολιτική

Προανακριτική: Επιστολή Τασούλα σε Τσίπρα για την αντικατάσταση Πολάκη και Τζανακόπουλου

Επιστολή στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα έστειλε ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας καλώντας τον να προχωρήσει σε αντικατάσταση των δυο μελών της Προανακριτικής Επιτροπής Παύλο Πολάκη και Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Η επιστολή αυτή κοινοποιήθηκε στον κ. Τσίπρα αφού πρώτα είχε φτάσει στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής από τον Πρόεδρο της Προανακριτικής, Γιάννη Μπούγα με την οποία ζητείται η εξαίρεση και η αντικατάσταση των κυρίων Πολάκη και Τζανακόπουλου σε συνέχεια της απόφασης της Προανακριτικής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για την οποία… “σφάζονται” κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ.

Click4More ΣΥΡΙΖΑ: Σύσκεψη στο γραφείο Τσίπρα μετά την εξαίρεση Τζανακόπουλου – Πολάκη από την Προανακριτική

Σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ έχει προθεσμία τριών ημερών για να προχωρήσει στην αντικατάσταση των δυο βουλευτών. Ως εκ τούτου η συνεδρίαση της Προανακριτικής που ήταν να γίνει την Πέμπτη αναβάλλεται για να μεσολαβήσει το διάστημα των τριών ημερών και έτσι η επόμενη συνεδρίαση της Προανακριτικής θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Marc, Real Polls και GPO: Μικρή άνοδος για τη ΝΔ μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη – Αρνητικοί απέναντι στο ενδεχόμενο κομμάτων από Τσίπρα και Σαμαρά
Στη δημοσκόπηση της Marc για την εφημερίδα Θέμα της Κυριακής η ΝΔ καταγράφει άνοδο 1,7 μονάδες στην πρόθεση ψήφου και το ποσοστό διαμορφώνεται στο 27%
Κάλπη 18