Πολιτική

Κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: Η ευχή με νόημα!

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα, δίπλα στο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος συλλόγους και φορείς από ολόκληρη την Ελλάδα, οι οποίοι του έψαλαν τα παραδοσιακά κάλαντα και του ευχήθηκαν υγεία και ευτυχία, προσφέροντάς του δώρα με πολλούς συμβολισμούς και παραδοσιακά προϊόντα συνδεδεμένα με τα έθιμα και την ιστορία του κάθε τόπου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άκουσε τα πρώτα κάλαντα από την Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία τον περίμενε έξω από το γραφείο του, και αμέσως μετά από τα στελέχη της Προεδρικής Φρουράς στην Μεγάλη Αίθουσα Διαπιστευτηρίων του Προεδρικού Μεγάρου.

Απευθυνόμενος στους άνδρες της Προεδρικής Φρουράς ο κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι συμβολίζουν τους διαχρονικούς αγώνες του Λαού μας και του Έθνους μας για την υπεράσπιση της Πατρίδας. Όπως σημείωσε «Τα αισθήματα εθνικής υπερηφάνειας, με τα οποία σας περιβάλλουν οι Έλληνες, εντός και εκτός της Χώρας, αποτελούν την καλύτερη επιβράβευση για το υψηλό σας φρόνημα και για το ανεπίληπτο ήθος σας».

proedroskalanta

Ακολούθησαν κάλαντα και ευχές από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, Το Χαμόγελο του Παιδιού, τον Πολιτιστικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Φερών «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», το Ειδικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Λυκόβρυσης-Πεύκης, τον Λαογραφικό Σύλλογο Άρτας «ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ», τον Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο «ΚΡΗΤΕΣ», την Παιδική Χορωδία της Αστυνομίας, το Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Ψυχικού, τον Σύλλογο Φίλων Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Μεγάρων, το Σώμα Προσκόπων και τέλος τον Σύλλογο Συνδρόμου DOWN Ελλάδος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος αντάλλαξε με όλους μικρούς και μεγάλους ευχές και τους χάρισε ένα αναμνηστικό με το εθνόσημο της Προεδρίας της Δημοκρατίας για να θυμούνται την σημερινή επίσκεψή τους στο Προεδρικό Μέγαρο.

Από τα πιο χαρακτηριστικά δώρα, που έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν και ένα δεντράκι από το Χαμόγελο του Παιδιού, που όπως τόνισε ο Πρόεδρός του κ. Γιαννόπουλος συμβολίζει την ελπίδα για να ριζώσει το χαμόγελο σε όλα τα παιδιά.

Επίσης, ιδιαίτερες ήταν και οι ευχές από τον Λαογραφικό Σύλλογο Άρτας «ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ», οι οποίοι τόνισαν ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος τίμησε κατά την μέχρι στιγμής θητεία του την Ήπειρο όσο κανείς άλλος και του ευχήθηκαν να παραμείνει στην Προεδρία της Δημοκρατίας και για την επόμενη θητεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για την κάρτα εργασίας: «Στον τουρισμό μόνο τον Μάιο δηλώθηκαν 1000% περισσότερες υπερωρίες»
Ο πρωθυπουργός τόνισε πως τον Μάιο υπήρξε τεράστια αύξηση στις υπερωρίες και ξεκαθάρισε πως αλλάζουν και στην πράξη οι καταστάσεις λόγω της εφαρμογής της ψηφιακής κάρτας εργασίας
Κυριάκος Μητσοτάκης
10
Σακελλαροπούλου: Δεν παρέλαβα ποτέ ηχητικό των πρακτικών του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών – Παυλόπουλος: Διαβιβάσθηκαν γραπτώς
«Τα συγκεκριμένα πρακτικά δεν συνοδεύονταν από ηχητικό αρχείο, είναι μόνο το γραπτό, ανυπόγραφο κείμενο», αναφέρει η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου 6
Τζορτζ Τσούνης: «Η Γκιλφόϊλ θα είναι η καλύτερη πρέσβης που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα»
«Έχει πολλά χαρίσματα, έχει θάρρος και πιστεύει στο κράτος δικαίου και νομίζω πως τα 3,5 χρόνια που θα είναι στην Ελλάδα, θα είναι από τα καλύτερα χρόνια στις σχέσεις ΗΠΑ – Ελλάδας»
Ο Τζορτζ Τσούνης
2
Μαρινάκης: Ο Τσακαλώτος ομολόγησε στους Financial Times την εξαπάτηση των πολιτών με το δημοψήφισμα του 2015 
Ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τον ελληνικό λαό επιτρέποντας στη μισή του κυβέρνηση να μεθοδεύει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και στην άλλη μισή να προωθεί ένα ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα
Ο Παύλος Μαρινάκης 3