Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις για Βαρέλα! Ατομικό ο Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις για Βαρέλα! Ατομικό ο Βιεϊρίνια
ΦΩΤΟ Intime

Με τον Φερνάντο Βαρέλα να επιστρέφει στις προπονήσεις συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Superleague με τον Ολυμπιακό, εν αναμονή της απόφασης για την διεξαγωγή ή όχι του ματς.

Την προετοιμασία του συνέχισε κανονικά ο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αν και είναι εξαιρετικά αμφίβολη η διεξαγωγή του. Ο Φερνάντο Βαρέλα επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις, ενώ υπάρχει αναμονή για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Ο κορονοϊός επηρέασε όπως είναι λογικό και το ποδόσφαιρο. Τα περισσότερα πρωταθλήματα και οι αθλητικές διοργανώσεις στον πλανήτη έχουν αναβληθεί. Η Superleague θα συνεδριάσει το απόγευμα για το αν θα ξεκινήσουν ή όχι τα Play Offs. Μέχρι τότε όμως η δουλειά στη Νέα Μεσημβρία συνεχίζεται.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές πάνω στο κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης, με την προπόνηση στο μεγαλύτερο μέρος της να είναι επικεντρωμένη στο κομμάτι της τακτικής, μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ στο τέλος διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Φερνάντο Βαρέλα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε ατομικό. Χοσέ Κρέσπο και Λέο Ζαμπά συνέχισαν τα προγράμματα αποθεραπείας τους.

Το πρόγραμμα της ομάδας θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα παρθούν στο ΔΣ της λίγκας.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις