Αθλητικά

Serie A: Στις 18 Μαΐου ξεκινούν οι ομαδικές προπονήσεις – Για 13 Ιουνίου η επανέναρξη

Στις ομαδικές προπονήσεις αναμένεται να επιστρέψουν οι ομάδες της Serie A, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, με τα ιταλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για την 13η Ιουνίου ως ημέρα επανεκκίνησης του πρωταθλήματος.

Η αποδοχή του νέο υγειονομικού πρωτοκόλλου από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας έπεισε τον υπουργό Αθλητισμού της χώρας, Βιντσέντζο Σπανταφόρα, να ανάψει το “πράσινο” φως για να επιστρέψουν οι ομάδες στις ομαδικές προπονήσεις από την 18η Μαΐου.

“Δέχτηκα μια επιστολή από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα. Με ενημέρωσε ότι η ομοσπονδία δέχεται όλους τους όρους και της παρεμβάσεις της επιστημονικής κοινότητας που εφάρμοσε στο πρωτόκολλο και ελπίζουμε πως δεν θα προκύψουν νέες δυσκολίες για να αρχίσουν οι ομαδικές προπονήσεις από τις 18 Μαΐου”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπανταφόρα.

Λίγο αργότερα ήρθαν στη δημοσιότητα πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία επιστροφής στην αγωνιστική δράση, με ιταλικά ΜΜΕ να “σημαδεύουν” την 13η Ιουνίου, αν όλα κυλήσουν ομαλά.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ολυμπιακός: 13.000 εισιτήρια «έφυγαν» για τον τελικό Κυπέλλου, μέχρι το βράδυ του Σαββάτου η διάθεση στους κατόχους διαρκείας
Μετά την ολοκλήρωση της διάθεσης στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση και για τους υπόλοιπους φιλάθλους των Πειραιωτών
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αναμένεται να εξαφανίσουν τα εισιτήρια που τους αναλογούν για το ματς του ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ KLODIAN LATO