Κόσμος

Μεξικό: Μεγάλη αύξηση των ημερήσιων κρουσμάτων κορονοϊού – Πάνω από 300 νεκροί το τελευταίο 24ωρο

Το Μεξικό ανακοίνωσε ότι το προηγούμενο 24ωρο καταγράφηκαν άλλοι 334 θάνατοι ασθενών από κορονοϊό και 2.713 νέα κρούσματα.

Πρόκειται για μόλις το δεύτερο 24ωρο που οι θάνατοι ξεπερνούν τους 300, ενώ ο αριθμός των νέων κρουσμάτων που επιβεβαιώθηκαν είναι ο μεγαλύτερος μέχρι σήμερα στη χώρα.

click4more: Διπλασιάστηκαν σε μια μέρα οι νεκροί στις ΗΠΑ! 1.500 θάνατοι σε 24 ώρες

Ο συνολικός απολογισμός της πανδημίας του κορονοϊού ανέρχεται πλέον σε 5.666 νεκρούς επί συνόλου 54.346 κρουσμάτων μόλυνσης. Στελέχη του μεξικανικού υπουργείου Υγείας ωστόσο λένε πως ο πραγματικός αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον ιό χωρίς αυτό να έχει διαγνωστεί πιθανότατα έχει ξεπεράσει προ πολλού τους 100.000.

Στο μεταξύ το υπουργείο Εσωτερικής Ασφαλείας των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι παρατείνεται η απαγόρευση των μη απολύτως απαραίτητων ταξιδιών προς και από το Μεξικό, καθώς και προς και από τον Καναδά, ως την 22η Ιουνίου. Η ισχύς του μέτρου θεωρητικά εξέπνεε σήμερα Τετάρτη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ θα συναντηθεί για 3 έως 4 ώρες με τον Σι Τζινπίνγκ την Πέμπτη – Ανακοινώνει μεγάλη εμπορική συμφωνία με τη Νότια Κορέα
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε τη σύναψη συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου με τη Νότια Κορέα, με έμφαση στην αυτοκινητοβιομηχανία και τις επενδύσεις, λίγο πριν από τη σημαντική συνάντησή του με τον Κινέζο ηγέτη
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
Ουκρανία: Ρωσικός βομβαρδισμός σε παιδιατρικό νοσοκομείο στη Χερσώνα – Το Κίεβο καταγγέλλει «νέο έγκλημα πολέμου»
Εννέα άνθρωποι, ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά, τραυματίστηκαν από ρωσικό πλήγμα σε παιδιατρικό νοσοκομείο στη Χερσώνα, σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές που κατηγορούν τη Μόσχα ότι στοχεύει εσκεμμένα αμάχους
Κατεστραμμένα κτίρια στην Ουκρανία
Ντόναλντ Τραμπ: «Πιστεύω ότι δεν επιτρέπεται να είμαι υποψήφιος για τρίτη θητεία, κρίμα» – Το σενάριο με τον Βανς ως «μαριονέτα»
Την προηγούμενη εβδομάδα ο Στιβ Μπάνον, υπογράμμισε ότι «ο Τραμπ θα είναι πρόεδρος το 2028, ο κόσμος πρέπει να συνηθίσει σε αυτή την ιδέα», εξηγώντας ότι υπάρχει σχέδιο για να γίνει αυτό
Οι Ντόναλντ Τραμπ και Τζ. Ντ. Βανς