Κόσμος

Κορονοϊός: Καλά τα νέα στην Ολλανδία – Κανένας θάνατος, μειώνονται τα κρούσματα

Η Ολλανδία κατέγραψε 69 νέα κρούσματα της covid-19 σήμερα και κανένα νέο θάνατο λόγω του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσαν οι υγειονομικές αρχές της χώρας στην ημερήσια ενημέρωσή τους.

Είναι το πρώτο 24ωρο από τις 9 Μαρτίου κατά το οποίο δεν καταγράφηκαν νέοι θάνατοι από το ολλανδικό Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (RIVM).

Τα κρούσματα στην Ολλανδία μειώνονται σταδιακά από τότε που έφθασαν στο αποκορύφωμά τους στις αρχές Απριλίου. Τα μέτρα του lockdown χαλαρώνουν σε φάσεις, αν και συνεχίζουν να ισχύουν οι κανόνες περί κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
CNN: Η επίθεση με εντολή Τραμπ στη Νιγηρία υπέρ «διωκόμενων Χριστιανών» θα κλιμακώσει τις συγκρούσεις με τους μουσουλμάνους
Ο υπουργός Εξωτερικών της Νιγηρίας προειδοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής ότι θα ακολουθήσουν και άλλα αμερικανικά πλήγματα εναντίον των τζιχαντιστών στη χώρα
Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ ανακοινώνει τον «Χρυσό Στόλο» του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ