Κόσμος

Νέες αποκαλύψεις – H Μέγκαν Μαρκλ ένιωθε «απροστάτευτη» από το παλάτι όσο ήταν έγκυος

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την Μέγκαν Μαρκλ και τον τρόπο που την αντιμετώπιζαν στο παλάτι.

Σύμφωνα με έγγραφα του Ανώτερου Δικαστηρίου του Λονδίνου, τα οποία κατατέθηκαν στο πλαίσιο της αγωγής που έχει υποβάλει η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι εναντίον μιας ταμπλόιντ εφημερίδας ηγMέγκαν, η δούκισσα του Σάσεξ, ένιωσε “απροστάτευτη” από την βρετανική βασιλική οικογένεια όσο ήταν έγκυος στον γιο της Άρτσι.

Η Μέγκαν έχει καταθέσει αγωγή κατά της εκδοτικής εταιρείας Associated Newspapers για περυσινά δημοσιεύματα στην Mail on Sunday, τα οποία περιλαμβάνουν αποσπάσματα μιας χειρόγραφης επιστολής που είχε στείλει στον πατέρα της Τόμας Μαρκλ, τον Αύγουστο του 2018, με τον οποίον έχουν διακόψει τις σχέσεις.

Ο Τόμας Μαρκλ, όπως και η κόρη του δεν έχουν μιλήσει από τότε που αποφάσισε να μην παραστεί στον γάμο της με τον Χάρι, τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ, τρεις μήνες μετά την επέμβαση καρδιάς στην οποία είχε υποβληθεί και έπειτα από πληροφορίες ότι είχε στήσει φωτογραφίες με έναν παπαράτσι.

Η Mail είχε δικαιολογήσει το δημοσίευμα λέγοντας ότι πέντε μη κατονομαζόμενοι φίλοι της Μέγκαν είχαν αναφέρει την δική της εκδοχή των γεγονότων σε συνεντεύξεις τους στο περιοδικό People.

Από την άλλοι οι δικηγόροι της Μέγκαν Μαρκλ υποστηρίζουν ότι είναι αναληθές ότι εκείνη είχε ζητήσει από τους φίλους της να μιλήσουν στο People για αυτή την επιστολή.

“Η ενάγουσα είχε γίνει το αντικείμενο ενός μεγάλου αριθμού ψευδών και καταστροφικών δημοσιευμάτων από τις ταμπλόιντ εφημερίδες του Ηνωμένου Βασιλείου, κυρίως από την εναγόμενη, το οποίο της προκάλεσε υπερβολική θλίψη και έπληξε την ψυχική της υγεία”, ανέφεραν οι δικηγόροι της στο Ανώτερο Δικαστήριο.

“Δεδομένου ότι οι φίλοι της δεν την είχαν δει ποτέ σε τέτοια κατάσταση, δικαίως ανησύχησαν για την κατάστασή της, κυρίως επειδή ήταν έγκυος, απροστάτευτη από τον Θεσμό και χωρίς να της επιτρέπεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της”, τονίζεται χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι η δίκη στην συγκεκριμένη υπόθεση δεν αναμένεται να διεξαχθεί αυτόν τον χρόνο. Τον Μάιο, ωστόσο, ένας δικαστής απέρριψε μέρος του ισχυρισμού της ότι η εφημερίδα ενήργησε με δόλο επιτείνοντας την ρήξη στις σχέσεις με τον πατέρα της.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «εμπόδιο» της τελευταίας στιγμής στη συμφωνία Ουκρανίας - ΗΠΑ για τα ορυκτά - Τι απαιτεί η Ουάσιγκτον
Οι ΗΠΑ απαιτούν την υπογραφή 2 εγγράφων, τα οποία κατά την άποψη της Ουκρανίας χρειάζονται περισσότερη επεξεργασία, αλλά η Ουάσινγκτον επιμένει ότι η ουκρανική πλευρά πρέπει να τα υπογράψει σήμερα
Ντόναλντ Τραμπ και Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βατικανό
Αποκαλύφθηκε το «σπίτι του τρόμου» στην Ισπανία: Γονείς κρατούσαν τα ανήλικα παιδιά τους στην απομόνωση επί 3 χρόνια
Ζευγάρι Γερμανών είχε νοικιάσει το σπίτι το 2021 στην Ισπανία όπου ζούσε με τα 3 παιδιά του. Γείτονες ανέφεραν ότι κανείς δεν έβγαινε από την οικία ενώ έγιναν καταγγελίες λόγω της έντονης δυσοσμίας που προερχόταν από το εσωτερικό
Αστυνομία της Ισπανίας
Ποιος είναι ο 29χρονος ομογενής Πέτρος Κρομμύδας που εξαφανίστηκε από το Λονγκ Άιλαντ - «Πήγε να κολυμπήσει και δεν βγήκε ξανά από τη θάλασσα»
Ο Πέτρος Κρομμύδας εξαφανίστηκε με μυστηριώδη τρόπο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης - Η αστυνομία έχει βρει μόνο τα ρούχα του και το αυτοκίνητό του
Ο Πέτρος Κρομμύδας
Η Ουκρανία είναι έτοιμη για συνομιλίες αν η Ρωσία συμφωνήσει για «πραγματική εκεχειρία»
«Η Ρωσία πρέπει να σταματήσει να μιλάει για την ετοιμότητά της για ειρήνη και να αρχίσει να ενεργεί συμφωνώντας άνευ όρων σε μια πραγματική και διαρκή κατάπαυση του πυρός» λέει ο Ουκρανός ΥΠΕΞ
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Andrii Sybiha