Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Πετρούνιας και Κορακάκη υπέρ των μεταρρυθμίσεων Αυγενάκη (pics)

Πετρούνιας και Κορακάκη υπέρ των μεταρρυθμίσεων Αυγενάκη (pics)
ΦΩΤΟ intime

Η Άννα Κορακάκη, ο Λευτέρης Πετρούνιας και μία σειρά ακόμη από κορυφαίους Έλληνες πρωταθλητές, εξέφρασαν τη στήριξή τους στις μεταρρυθμίσεις που έχει ξεκινήσει η κυβέρνηση στον τομέα του αθλητισμού.

Με κοινή δήλωσή τους, Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, χαρακτήρισαν «αδιανόητη» οποιαδήποτε αλλαγή στις ψηφισμένες διατάξεις περί ορίου ηλικίας και θητειών (με αναδρομική ισχύ) στις διοικήσεις των ομοσπονδιών, δείχνοντας ουσιαστικά την υποστήριξή τους στο νομοσχέδιο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Το σχετικό κείμενο αναρτήθηκε στα social media αθλητών, όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Άννα Κορακάκη, ο Χρήστος Βολικάκης, ο Παναγιώτης Μάντης, ο Παύλος Καγιαλής, ο Νίκος Κακλαμανάκης, ο Βλάσης Μάρας, η Βαρβάρα Φίλιου, η Βίκυ Αρβανίτη, η Βασιλεία Καραχάλιου, η Βάσω Μιλλούση και ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης.

Η δήλωση των πρωταθλητών

«Πρέπει να ολοκληρωθεί η αθλητική μεταρρύθμιση που έχει ξεκινήσει η κυβέρνηση αυτή. Θεωρούμε αδιανόητη την οποιαδήποτε αλλαγή στις διατάξεις που έχουν ψηφιστεί, αποτελούν νόμο του κράτους και αφορούν τα όρια ηλικίας και την αναδρομικότητα των διοικήσεων των Ομοσπονδιών της χώρας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις