Κόσμος

Ισπανία: Παραμένουν πάνω από 2.000 τα ημερήσια κρούσματα κορονοϊού

Στην Ισπανία διαγνώστηκαν 2.060 κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας, αριθμός χαμηλότερος σε σχέση με τα επίπεδα που καταγράφηκαν την περασμένη εβδομάδα, ο οποίος ωστόσο αυξάνει σε 405.436 τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων.

Τρεις άνθρωποι πέθαναν από τον ιό το τελευταίο 24ωρο, ενώ ο επταήμερος απολογισμός των νεκρών ανέρχεται στους 97, σύμφωνα με το υπουργείο, με τον συνολικό αριθμό των θανάτων να ανέρχεται σε 28.872.

Οι μολύνσεις αυξήθηκαν απότομα από τότε που η Ισπανία ήρε την τρίμηνη αυστηρή καραντίνα της στα τέλη Ιουνίου, αλλά οι θάνατοι είναι πολύ λιγότεροι σε σχέση με αυτούς που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας στα τέλη Μαρτίου.

Τα τελευταία αυτά στοιχεία μπορεί να τροποποιηθούν μελλοντικά καθώς τα επίσημα στατιστικά στοιχεία στην Ισπανία επικαιροποιούνται αναδρομικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πυρά» Τραμπ σε NATO: Τώρα θέλουν να βοηθήσουν στα Στενά του Ορμούζ - Ήταν άχρηστοι όταν χρειάστηκαν, τους είπα να μείνουν μακριά
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ευχαρίστησε τη Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κατάρ «για το μεγάλο θάρρος και τη βοήθειά τους!»
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Ο Πούτιν στέλνει πυρηνικό υπερόπλο στο Διάστημα και ετοιμάζεται να προκαλέσει χάος προειδοποιεί Αμερικανός στρατηγός
«Μία πυρηνική έκρηξη σε χαμηλή τροχιά γύρω από τη Γη, θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες τόσο για τις στρατιωτικές όσο και για τις πολιτικές υποδομές», λέει ο Αμερικανός στρατηγός Στίβεν Γουάιτινγκ
Διάστημα
Το Ιράν απειλεί με νέο αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ αν συνεχιστεί ο αμερικανικός ναυτικός αποκλεισμός – «Το ΝΑΤΟ είναι άχρηστο, να μείνει μακριά» λέει ο Τραμπ
Καταιγισμός αναρτήσεων από το Ντόναλν Τραμπ ο οποίος δηλώνει πως θα πάρει χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα τα πυρηνικά αποθέματα του Ιράν
ορμουζ