Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Τουρκικά ΜΜΕ: Η Τουρκία μεταφέρει 40 τανκς στον Έβρο

Τουρκικά ΜΜΕ: Η Τουρκία μεταφέρει 40 τανκς στον Έβρο

Από τη Συρία για την Αδριανούπολη έχουν ξεκινήσει κονβόι που μεταφέρουν τανκς, γιατί η Τουρκία συγκεντρώνει άρματα στα σύνορα με την Ελλάδα. Αυτά υποστηρίζουν τουρκικά ΜΜΕ…

Παιχνίδια από τα τουρκικά ΜΜΕ, που μεταδίδουν ότι η Τουρκία στέλνει στον Έβρο τανκς, μεταφέροντάς τα από τα σύνορά της με τη Συρία. Και όλα αυτά μετά τις νέες πολεμικές ιαχές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

To ιδιωτικό πρακτορείο IHA αλλά και το haberler.com έγραψαν το απόγευμα του Σαββάτου (05.09.2020) ότι η Τουρκία μεταφέρει 40 τανκς τα σύνορα με τη Συρία, στην Αδριανούπολη και τα σύνορα με την Ελλάδα!

Click4more Νέα πολεμική απειλή Ερντογάν: Θα το καταλάβουν πολιτικά ή οδυνηρά στο πεδίο της μάχης

Τα τανκς φορτώθηκαν σε νταλίκες και ξεκίνησαν για την Αδριανούπολη, υποστηρίζουν. Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ δύο κομβόι φορτηγών με 40 τανκ αναχώρησαν το μεσημέρι από τα σύνορα με τη Συρία.

Το κομβόι αναμένεται να μεταφερθεί από το λιμάνι Αλεξανδρέττας, με τρένο στην Αδριανούπολη.

Μάλιστα, το Haberler μετέδωσε και πλάνα, αλλά κανείς δεν ξέρει που και πότε έχουν τραβηχτεί αυτά τα πλάνα…

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται απλά να πρόκειται για την επιστροφή των αρμάτων στον Έβρο, απ’ όπου η τουρκική ηγεσία θα είχε “πάρει” για να τα μεταφέρει στη Συρία για την επιχείρηση που είχε κάνει ο Ερντογάν εκεί για να δημιουργήσει ζώνη ασφαλείας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις