Κόσμος

Απίστευτο: Από τους 33 βαθμούς στο -1 η θερμοκρασία στο Ντένβερ

Όταν πριν από μερικές μέρες ο Σάκης Αρναούτογλου έγραφε για την απότομη πτώση της θερμοκρασίας 34 με 36 βαθμών Κελσίου στο Ντένβερ, πολλοί διάβασαν το post του με (ας το πούμε πολιτισμένα) καχυποψία. Κι όμως: στο Ντένβερ πλέον έχουν… χειμώνα και μάλιστα βαρύ!

Ψυχρό μέτωπο που κινείται από τον Καναδά προς τα νότια, δημιουργεί συνθήκες ψύχους και χιονοπτώσεις στο Κολοράντο και το Γουαϊόμινγκ. Σύμφωνα με το Meteomatics, στο Ντένβερ θα υπάρξει ακραία πτώση της θερμοκρασίας και από τους 33 βαθμούς Κελσίου τη Δευτέρα, την Τετάρτη το θερμόμετρο θα δείξει -1 βαθμούς Κελσίου!

Δείτε πως θα κινηθεί το ψυχρό μέτωπο

Το σοκαριστικό είναι πως οι κάτοικοι του Ντένβερ, μέσα σε λίγες ώρες, θα έχουν ζήσει ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών και μετά χιονοθύελλα τον Σεπτέμβριο! Το περασμένο Σάββατο, τα θερμόμετρα στο Ντένβερ έδειξαν 101 βαθμούς Φάρενάιτ (σ.σ. σχεδόν 39 βαθμοί Κελσίου) και την Τετάρτη (09.09.2020) αναμένεται να δείξουν 0. Μάλιστα, ΜΗΔΕΝ!

Μάλιστα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία στο Ντένβερ προειδοποίησε ότι ο καιρός θα αλλάξει δραματικά από το βράδυ της Δευτέρας με… πρόωρη άφιξη του χειμώνα! Το ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών θα αντικατασταθεί από ανέμους, χιόνι και ρεκόρ χαμηλών θερμοκρασιών ανέφερε η ενημέρωση! Θα χιονίσει στα ορεινά αλλά και οι κάτοικοι της πόλης θα δουν… χιονοπτώσεις αλλά όχι και χιονοστρώσεις.

Με πληροφορίες και από CNN

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βενεζουέλα: Τεταμένο κλίμα στη χώρα μετά την ανάπτυξη αμερικανικών στρατευμάτων στην Καραϊβική
Πολεμικά πλοία, υποβρύχια και χιλιάδες Αμερικανοί πεζοναύτες βρίσκονται ανοικτά των ακτών της Βενεζουέλας – Η Ουάσιγκτον κάνει λόγο για επιχείρηση κατά των ναρκωτικών αλλά το Καράκας φοβάται στρατιωτική επέμβαση
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλα, Νικολάς Μαδούρο
ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο «καρατόμησε» τον επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών μετά από έκθεση που αντέκρουε τον Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τζέφρι Κρους, διευθυντής της Defense Intelligence Agency (DIA), απομακρύνθηκε από τη θέση του – Η απόφαση ελήφθη μετά από εσωτερική έκθεση για το Ιράν, που θεωρήθηκε ενοχλητική για τον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με τους New York Times
Ο Αντιπτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και Διευθυντής της Υπηρεσίας Αμυντικών Πληροφοριών (DIA) Τζέφρι Κρουζ