Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Καρέρα για τον τελικό

ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Καρέρα για τον τελικό
ΦΩΤΟ Intime

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το προσεχές Σάββατο (12/9) με τον Ολυμπιακό και ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή για το μεγάλο ματς.

Με τον Ζίγκα Λάτσι να προπονείται κανονικά σήμερα (10/9) και να τίθεται στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Ολυμπιακό στο Σάββατο (12/9).

Ο Ιταλός τεχνικός ανακοίνωσε αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης -όπου πραγματοποιήθηκε και αγιασμός παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη- την αποστολή για τον τελικό, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτήν 22 παίκτες.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Θεοχάρη, Μπακάκη, Λόπες, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα, Παουλίνιο, Σταμούλη, Μιτάι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνη, Μάνταλο, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρα, Μπότο, Λιβάια, Ολιβέιρα, Χριστόπουλο.

Η ΑΕΚ αναμένεται να αναχωρήσει αύριο (11/9) για τον Βόλο, όπου θα καταλύσει σε ξενοδοχείο, ενώ το βράδυ θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση πριν τον τελικό στο χορτάρι του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις