Αθλητικά

Απίθανος Βλαχοδήμος! Απέκρουσε δύο φορές πέναλτι για την Μπενφίκα (video)

Η Μπενφίκα δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στη Φεϊρένσε στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να αποδεικνύεται… φύλακας άγγελος της ομάδας του.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας απέκρουσε όχι μία, αλλά δύο φορές ένα πέναλτι των φιλοξενούμενων, στη νίκη με 3-2 της ομάδας του, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Βλαχοδήμος ήταν πάντως και τυχερός, γιατί παρότι αρχικά οι αντίπαλο έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα με δεύτερη προσπάθεια, ο διαιτητής έδειξε επανάληψη της εκτέλεσης, με τον διεθνή γκλοκίπερ να κάνει νέα μεγάλη απόκρουση με τα… ακροδάχτυλα.

Η Μπενφίκα έκανε μάλιστα με αυτό τον τρόπο το 3/3 στην Πορτογαλία κι έμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα